Köksredskap
Vi strävar efter att vara bland de allra bästa förhandlarna av köksredskap genom att alltid hålla fokus på kvalitet. Läs mer nederst på denna sida.

Redskap för alla kök

H.W.Larsen erbjuder både privatkunder och företagskunder ett stort sortiment av köksredskap som både kan användas i privata kök, i storkök på arbetsplatser och i mindre restauranger.

Vi strävar efter att vara bland de allra bästa förhandlarna av köksredskap genom att alltid hålla fokus på kvalitet.

Se våra köksmaskiner här >>

Se vår köksutrustning för professionella här >>

Du har talangen - vi har de högkvalitativa redskapen

Vi anser att det krävs solida köksredskap för att kunna leverera en bra meny. Hur kan du t.ex. vispa ihop en bra bearnaisesås eller en krämig majonnäs om vispen går i sönder eller snabbt mister formen? Vi prioriterar kvalitet inom matlagning mycket högt - och när vi väljer ut vilka köksredskap vi vill erbjuda våra kunder.

Alla redskap vi erbjuder har sin höga kvalitet gemensamt. Hitta alltifrån mandolinjärn, rökpistoler och glassformar till ostskärare, pipetter och körsbärsurkärnare i denna sektion.

Ett stort urval för alla slags kök

Vi säljer både till privatkunder och företagskunder. Våra företagskunder ska ofta använda sina nya köksredskap i storkök och industrikök. Och eftersom storkök kräver stora redskap det ska lagas mat till många åt gången så har vi ofta en stor bredd med många olika storlekar i vårt urval.

Köksredskap av rostfritt stål och trä

Du hittar våra köksredskap i många olika material. Rostfritt stål är naturligtvis ett populärt material bland våra kunder. Köksredskap av rostfritt stål är praktiska eftersom de är så lätta att rengöra och inte kräver något underhåll.

Många föredrar trots det att jobba med klassiska redskap av trä. Träredskap har ofta ett skönt grepp - vilket är viktigt när du lagar mycket mat i långa stunder - och dessutom är de skonsamma mot dina pannor och grytor oavsett vilka material dessa är tillverkade av.

Trä och diskmaskiner är inte en bra kombination, och trä kräver lite underhåll för att hålla länge. Om du tycker om dina redskap och vill lägga några minuter på att smörja in träredskapen med neutral olja då och då så kan de däremot hålla i många år - och få en snygg patinering.

Har du frågor om ditt köp?

Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbordet för både privatkunder och proffs. I vårt urval finns bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>