Free delivery at SEK 625,-
Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Pizzautrustning

Fredagspizza, flyttpizza och dagen-efter-pizza! Det finns många skäl till att man bara måste ha pizza. På den här sidan hittar du utrustning till att lyckas med din hemlagade pizza. Läs mer nederst på denna sida.

Pizzautrustning - få professionella resultat hemma

Fredagspizza, flyttpizza och dagen-efter-pizza! Det finns många skäl till att man bara måste ha pizza. Det är alltid läckert, särskilt om man väljer topping helt efter sitt eget huvud. Många vågar sig nu för tiden på att testa att baka en pizza som de professionella hemma. Kanske gillar du deep pan-pizza? Grattis i så fall - det är helt klart lättare att klara av hemma i det privata köket. Är du ute efter den klassiska, italienska sorten med tunn, krispig botten så måste du dock sätta in dig lite i tekniken - och ha rätt utrustning. På den här sidan hittar du utrustning till att lyckas med båda sorters pizzor.

Se våra professionella pizzaugnar här >>

Vad är hemligheten bakom den perfekta pizzan?

Svaret är: Värme! En perfekt pizza ska optimalt sett inte gräddas i mer än två minuter. För att få till en pizza som de du får på restaurang är det därför helt avgörande att pizzan gräddas tillräckligt varmt. Det är skillnaden på om du får en brödig botten som tar över smaken och låter toppingen stå i skuggan eller, som du nog vill, får en botten som är superkrispig på yttersidan och härligt mjuk inuti.

Betyder det att du är tvungen att installera en riktig pizzaugn, som t.ex. en stenugn ute i trädgården eller i bakgården? Nej, du kan faktiskt få fina resultat även i en vanlig ugn som max kan komma upp på 250 eller 300 grader.

Genvägen för dig som inte har en pizzaugn

Genvägen för dig som inte har en stenugn eller en annan ugn som är byggd för just pizza är att använda rätt sorts underlag - annars kommer det inte att lyckas. Det finns både pizzaunderlag i form av pizzastenar och pizzaformar som är gjorda av metall, t.ex. av järn. Järn är bättre på att hålla värmen än sten eftersom järnet är ett tyngre och mer kompakt material. Järn leder också värmen vidare till pizzan mycket effektivt. Därför får du en krispigare skorpa på pizzan när du bakar på järn.

Tips: Du kan med fördel också använda din pizzaform till att baka vanligt bröd. Då får du en sprödare skorpa på brödet. Smart!

Har du frågor om ditt köp?

Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbordet för både privatkunder och proffs. I vårt urval finns bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>