Free delivery at SEK 625,-
Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Stektermometrar och äggklockor

Med den rätta innertemperaturen är chansen större att maten får helt rätt konsistens, och en termometer hjälper dig även att trygga säker mat utifrån ett mikrobiologiskt perspektiv. På den här sidan hittar du även timers att ta tiden på din mat med. Läs mer nederst på denna sida.

Termometrar och timrar - kökets poliser

God mad blir ännu godare när den tillagas efter konstens alla regler. Och få redskap är så avgörande som äggklockor och stektermometrar när det gäller att hålla ordning på att gastronomins naturlagar följs till punkt och pricka. Inga gäster blir ju glada över att få serverat en överstekt och torr - eller understekt och rå - bit kött.

Ta kontroll över dina resultat med en termometer

Med den rätta innertemperaturen är chansen större att man får helt rätt konsistens, och en termometer hjälper dig naturligtvis även att se till att maten är säker att äta utifrån ett mikrobiologiskt perspektiv. Det är också avgörande att hålla rätt temperatur för att undgå vätskeförlust i kött och fisk. Din nya stektermometer kan naturligtvis också användas till mycket annat än kött; t.ex. till att kontrollera om ditt vin har den optimala temperaturen inför servering och om frityroljan eller knäcksmeten är så varm som den ska vara.

Ta en titt i vårt sortiment där du säkerligen kan hitta en termometer för just dina behov. Vi har många olika slags termometrar, såväl analoga som digitala, som mäter temperaturer i olika skalor från -60 °C till 500 °C.

Timrar: Räknar du minuter eller sekunder?

Olika sorters pasta behöver olika koktider, och t.ex. potatis ska helst ha samma storlek eftersom de annars behöver kokas eller bakas olika länge. Det är så mycket av det som händer i ett kök som handlar om tajming - professionella kockar kan till och med prata om vilken skillnad bara några sekunder kan göra för smaken.

Riktigt så precisa resultat kräver de flesta hemmakockar inte, men alla har nytta av en äggklocka som kan räkna minuter. Och om man vill experimentera in i detaljen så erbjuder vi förstås även timrar med sekundräkning.

Har du frågor om ditt köp?

Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbordet för både privatkunder och proffs. I vårt urval finns bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>