Free delivery at SEK 625,-
Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Konservöppnare

En konservöppnare ska vara lätt att använda och inte kräva för mycket muskelkraft. Den ska också vara robust och kunna öppna olika slags burkar, avlånga som runda. Läs mer nederst på sidan.

Konservöppnare för alla behov

Den praktiska konservburken har varit med så långt tillbaka som från början av 1800-talet och är av goda skäl fortfarande populär till förvaring av matvaror. Metallburkarna är mycket solida och skadas sällan under transport - och så får maten inne i burken, som dessutom kan förvaras i rumstemperatur, lång hållbarhet.

Användarvänlighet är nummer 1

Idag finns det många burkar som produceras med inbyggd öppnare, men om du står med en burk utan inbyggd öppnare så behöver du förstås en bra, effektiv konservöppnare. En konservöppnare ska vara lätt att använda och inte kräva för mycket muskelkraft. Den ska också vara robust och kunna öppna olika slags burkar, avlånga som runda.

Konservöppnare för professionella och för hemmet

Vi erbjuder flera slags konservöppnare, från manuella standardmodeller till industriöppnare - samt en konservförslutare.

Den enklaste modellen är väldigt liten och tar minimal plats i lådan. När man har fått det rätta handlaget så är den lätt att använda. Den är ytterst tålig och håller för evigt.

Vi erbjuder också mer avancerade, manuella konservöppnare som är utrustade med ett grepp som kan vridas eller med en vinge. När du använder dessa konservöppnare så öppnar du burken från utsidan genom att låsa fast öppnaren vid burkens kant. Dessa öppnare kräver i stort sett inga krafter alls av dig. Du håller i öppnaren med den ena handen och vrider sedan öppnarens grepp eller vinge med den andra och så skär öppnaren upp locket snabbt och effektivt.

Dessutom har vi ett sortiment med industriöppnare - samt en konservförslutare. Konservförslutaren förseglar runda aluminiumburkar på nolltid och ger en professionell försegling och en hermetiskt stängd konservburk.

Har du frågor om ditt köp?

Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbordet för både privatkunder och proffs. I vårt urval finns bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>