Free delivery at SEK 625,-
Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Matmått

De allra flesta uppgifterna inom matlagning och bakning kan lösas med hjälp av ett litermått med decilitermarkeringar och en uppsättning mindre mått. Läs mer nederst på denna sida.

Mått för perfekt bakning och matlagning

De allra flesta uppgifterna inom både matlagning och bakning kan i det privata köket lösas med hjälp av en grunduppsättning bestående av ett litermått med decilitermarkeringar och set med flera mindre mått. Vi erbjuder många olika litermått i plast och rostfritt stål samt set med fyra eller fem mått av rostfritt stål samt en pipett, till den som t.ex. gillar att injicera in marinad i kött.

En matsked är inte en matsked

Det är viktigt att använda rätt mått - istället för att använda en vanlig tesked eller matsked till sin hjälp - särskilt när man bakar och resultater är en fråga om kemi mellan de olika ingredienser. Vanliga teskedar och matskedar är olika stora beroende på design, och om man utgår ifrån dessa så kan balansen mellan ingredienserna i bakverket lätt bli fel. Oftast ska andra ingredienser i receptet mätas upp med andra mått än teskedar och matskedar vilket då betyder att dessa mäts upp mer precist.

Kom ihåg att ingredienser varken ska pressas ihop i ett mått eller mätas med råge om det inte står så i receptet. Ingredienserna ska ligga luftigt och struket i måttet.

Har du frågor om ditt köp?

Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbordet för både privatkunder och proffs. I vårt urval finns bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>