Free delivery at SEK 625,-
Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Ströare

Hitta dina nya ströare till allt från socker, salt och peppar till kakao, mjöl och dressing. Ta också en titt på vår mest kreativa ströare som med sina olika lock låter dig leka med mönster på bakverk och i mjölkskum på kaffe. Läs mer nederst på denna sida.

Ströare - till socker, kryddor och dressing

Kan man strö dressing på en sallad?

Ja, det kan man. Vi har en ströare för vått innehåll som dressing, marinad, olja och vinäger som ger dig maximal kontroll över doseringen och duschar dressingen över salladen. Det ger ett jämnare slutresultat och samma smak i varje tugga.

Vill du bara ha en helt vanlig ströare för torra ingredienser så ska du överväga vilken storlek hålen i locket ska ha. Ska du kunna använda din nya ströare till många olika slags ingredienser så kan det vara en god idé att välja en ströare med lite större hål. De kan, beroende på hur försiktig du är när du använder dem, hantera allt från kakao, socker och många kryddor till mjöl och (fint) ströbröd. En ströare med små hål är bra vid mer försiktig dosering av ingredienser som fint salt och finmald peppar och ger dig samtidigt det finaste möjliga pudret av t.ex. florsocker och kakao när du dekorerar bakverk.

Lek med mönster i mjölkskummet

Ta också en titt på vår mest kreativa ströare som med sina olika lock låter dig leka med mönster på bakverk och i mjölkskum på kaffe. Använd med fördel finare ingredienser som kakao och florsocker i dekorationsströaren för att få det snyggaste resultatet.

Har du frågor om ditt köp?

Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbordet för både privatkunder och proffs. I vårt urval finns bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>