Larsen Nice - be good to life

LARSEN NICE - BE GOOD TO LIFE!

 

Det diskuteras mycket om hållbarhet och att undvika avfall. Med goda skäl. Det är därför vi nu har introducerat "Larsen Nice".

Larsen Nice är vårt sätt att visa att vi tar hand om och ansvarar för vår planet. Larsen Nice önskar och vill göra en skillnad.

 

Larsen Nice betyder utrustning som varar.

Det är lätt att sälja utrustning som är "bara" billig - men är inte särskilt hållbar. I stället vill vi sälja kvalitetsartiklar till ett bra pris, eftersom god kvalitet innebär att du genererar mindre el-förbrukning, får färre reparationer och längre hållbarhet på din köpta produkt.

 

Larsen Nice betyder korrekta projekt.

Vi ritar och bygger restaurangkök. Är ritningarna korrekta och rätt el-konsumtion har beaktats på maskiner/ugnar/stekbord/etc. så får du inte obehagliga överraskningar när köket tas i bruk. Det innebär att du rent faktiskt sparar energi när du använder din utrustning och är även den -till och -frånluft rätt dimensionerad och rätt justerad spar det inte bara energi utan det ger garanterat också ett bättre inomhusklimat i köket.

 

Larsen Nice och tryckt material.

Våra kataloger är tryckta på FSC-certifierat papper, vilket kostar lite mer, men är bättre för miljön. För din skull för vår skull och för miljöns skull.

 

Larsen Nice är

-Vassa knivar runt om i världen!

I samarbete med Kokkeforening Danmark och våra goda vänner i WACS, World Association of Chefs Societies returnerar de nu knivar till oss, inte nya men använda.

 

Vi renoverar, justerar och slipar de knivarna vassa och som en del av Larsen Nice vill vi bidra till att öka matkvaliteten i resten av världen och därför sänder vi knivarna till länder, där det inte är en självklarhet att ha en kniv, även om du är i livsmedelsindustrin.

Och även om våra steg är små, hoppas vi att många kommer att ge oss sina gamla knivar och att vi gör en förändring.

 

Har du en kniv du inte behöver så är du välkommen med den.