Returpolitik

Din returrätt hos H.W.Larsen.

RETURPOLITIK:

Det är 365 dagars full returrätt på varor köpta hos H.W.Larsen A/S.

 

Du kan byta eller returnera och få tillbaka pengarna så länge artikeln inte har använts och returneras i originalförpackningen. Det som behöver bifogas i returen är ett bevis på ditt köp (kvitto, faktura, följesedel eller liknande).

 

Ångerrätten gäller inte för specialbeställda varor, varor som då inte ingår i lagerfört ordinarie sortiment eller t.ex. reservdelar, artiklar med personlig gravering, blad till bandsågar, varor köpt på utförsäljning.

 

Ångerrätten räknas från den dag din beställning mottas.

Du kan också välja att avbryta ditt köp genom att vägra att ta emot paketet från transportören, det returneras då till avsändaren H.W.Larsen A/S. (gäller dock ej undantagna varor i ovan reservation).

 

Köparen ansvarar för att betala returfrakt, såvida det inte finns några fel eller defekter i de köpta artiklarna som kan hänvisas till ett ursprungsfel från tillverkaren. I detta fall, kontakta H.W.Larsen innan du returnerar varan så sänder vi dig en returfraktsedel. Har du undvikit att kontakta H.W. Larsen i detta fall sker returfrakt på köparens bekostnad

RETURER

 

Returnerade varor sänds till:

 

H.W.Larsen A/S

Att: Varumottagningen

Vallensbaekvej 25

2605 Bröndby

DANMARK

 

- eller besök en av våra butiker (Kødbyen eller Brøndby).

 

Bifoga alltid en anteckning där du tydligt beskriver anledningen till returen och dina önskemål. Bifoga även kvitto/faktura eller följesedel.

 

Fraktkostnader täcks av H.W.Larsen endast om felet är hänförligt till H.W. Larsen. I detta fall skickar vi dig en fraktsedel efter det att du har kontaktat oss.

Om du helt enkelt vill returnera varan eftersom du ångrar köpet, betalar du returfrakten själv.

Returer kan också göras genom att neka mottagandet av leveransen.

Du kan också välja att göra en retur genom att inte låta ta emot paketet från transportören, försändelsen returneras då till avsändaren H.W. Larsen A/S. (gäller dock ej undantagna varor, se stycket ”RETURPOLITIK”). Vi förbehåller oss rätten att debitera dig för returfrakt om felet inte kan hänföras till fel begånget av H.W.Larsen A/S.

 

Vi tar inte emot post som är sänt med Efterkrav/Mottagaren betalar frakt.

 

Följande artiklar ska inte returneras utan föregående avtal med H.W.Larsen, eftersom de som regel beställts eller tillverkats specifikt för dig.

 

  1. Reservdelar
  2. Utgått gods
  3. Bandsågblad
  4. Graverade föremål

ÅTERBETALNING

Om du betalade med ett betalkort återbetalas pengarna till ditt betalkort.

Om du betalade med ett presentkort returneras beloppet på presentkortet.

Vid fakturainbetalning kommer beloppet att återbetalas till ditt konto hos H.W. Larsen. Om du önskar få beloppet utbetalat kontaktar du direkt ekonomiavdelningen på mailadressen debitor@hwl.dk.