Free delivery at SEK 625,-
Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Bunkar och skålar

I alla kök måste det finnas olika sorters bunkar och skålar till bakning, matlagning och servering. På den här sidan hittar du många sorters skålar, från bunkar till matlagning och bakning till serveringsskålar och salladsskålar. Läs mer nederst på denna sida.

Bunkar och skålar till att baka, laga mat och servera

Här hos H.W.Larsen hittar du bunkar och skålar i många material, däribland många bunkar i rostfritt stål och plast. Du hittar också skålar i porslin som är eleganta och solida och skålar av glas som är idealiska att servera dekorativa rätter i snygga färger i, t.ex. sallader och fruktsallader. Om du gillar skålar av trä som ger ett rustikt uttryck åt bordet så hittar du också några att välja mellan i vårt stora urval. Dessutom kan du hitta skålar i melamin, koppar och cement. Våra skålar finns dessutom i flera prisklasser så att du kan hitta något oavsett budget.

Snyggt serverad mat smakar bäst

Om du har använt tid på att stå i köket och förbereda mat för dina gäster och har sett fram emot att servera maten så är serveringen pricken över i:et. Det är kanske mest magen som berättar för oss att vi är hungriga, men när vi har sett fram emot en måltid så är det också viktigt att maten är inbjudande att titta på.

När du serverar mat i skålar så presenteras maten bättre. Skålar är lämpliga att servera både varm och kall mat i, och det är för det mesta mer tilltalande än att servera maten direkt i grytor och stekpannor. Lägg upp maten snyggt och kreativt så blir dina gäster imponerade på allvar.

Den djupa tallriken

Ibland hör man folk säga att någon försökt uppfinna den djupa tallriken på nytt. Det är inte utan skäl som skålar, närmare bestämt djupa tallrikar, ingår i ett sådant uttryck. Att 'uppfinna den djupa tallriken' betyder att hitta på något väldigt smart eller användbart. Och en skål har många användningsmöjligheter. Tänk kreativt och använd dina skålar till olika saker, från självklara saker som frukt, godis och förvaring av t.ex. lök och vitlök eller småsaker och värmeljus till att agera bas i bords- och blomdekorationer.

Har du frågor om ditt köp?

Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbordet för både privatkunder och proffs. I vårt urval finns bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>