Kok- och stekkärl
Hitta kastruller, grytor, stekpannor och andra kok- och stekkärl till alla sorters spisar, hällar og ugnar. Läs mer nederst på denna sida.

Grytor, kastruller och stekpannor för alla behov

Du behöver inte heta Jamie Oliver för att veta att en gryta eller stekpanna av god kvalitet är ett av de viktigaste redskapen i köket. Både material och kvalitet är avgörande för att få ett gott resultat i köket. Det finns väl knappt något mer irriterande än att ha använt flera timmar i köket på att förbereda en maträtt och upptäcka att maten blivit förstörd för att den har fastnat i botten och bränts vid.

Hos H.W. Larsen har vi ett stort urval av olika köksredskap som hjälper dig lyckas med matlagningen. Vi har grytor, kastruller och stekpannor till alla spisar, såväl keramiska hällar som induktions- och gasspisar.

Hur väljer man rätt?

Det finns idag väldigt många sorters grytor och stekpannor för olika syften. Därför kan det verka som något av en djungel att hitta rätt kastrull, gryta eller stekpanna. 

Det du ska tänka på är:

  1. Har din spis keramisk häll eller induktion, eller kanske gas?
  2. Vilken storlek ska grytan, kastrullen eller stekpannan ha? Det är viktigt att den passar ihop perfekt med din häll.
  3. Vilket material vill du ha?/Vilken slags mat ska du använda kastrullen, grytan eller pannan till? Ska en stekpanna t.ex. primärt användas till att steka kött så kan en stekpanna av gjutjärn vara ett bra val. Värmen fördelas mycket jämnt och järnet tål mycket höga temperaturer. Undersök för- och nackdelar så du vet vilka material som passar bäst för ditt kök.

Har du frågor om ditt köp?

Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbordet för både privatkunder och proffs. I vårt urval finns bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>