Manuella grönsakshackare
Skala löken, dela eventuellt till en lämplig storlek och låt hackaren göra resten av jobbet åt dig. Vi har ett litet, men välövervägt urval av lökhackare. Här hittar du även hackare för persilja och majs. Läs mer nederst på sidan.
Mest Populära
Kornhakker Høj Victoria Tindækket støbe
Larsen Pris
30025
 
SEK 691,85 / st. inklusive moms
SEK 553,48 exklusive moms
Kornhakker Victoria Tindækket støbejern
Larsen Pris
300018
 
SEK 614,81 / st. inklusive moms
SEK 491,85 exklusive moms
Alligator Chopper 6x6 mm m/opsamler Sort
3079B
 
SEK 568,58 / st. inklusive moms
SEK 454,86 exklusive moms
Alligator Chopper
3093
 
SEK 2 155,68 / st. inklusive moms
SEK 1 724,54 exklusive moms
Lökhackare
1146
 
SEK 286,99 / st. inklusive moms
SEK 229,59 exklusive moms
Persiljehackare
1722
 
SEK 614,43 / st. inklusive moms
SEK 491,54 exklusive moms
Lökhackare
1149
 
SEK 402,55 / st. inklusive moms
SEK 322,04 exklusive moms
Visar 1 till 7 av 7

Lökhackare för alla behov

Om du är trött på att stå och gråta över skärbrädan varje gång du hackar lök med en kökskniv så får du stor glädje av att uppgradera till en av våra lökhackare. Det går snabbt att ta sig från hel till hackad lök; skala löken, dela eventuellt till en lämplig storlek och låt hackaren göra resten av jobbet åt dig. Vi har ett litet, men välövervägt urval av lökhackare så att du kan hitta den modell som passar dig bäst - oavsett om du vill ha en basicmodell eller en högpresterande modell.

På sidan ser du också en klassisk majskvarn som du kan mala ditt eget majsmjöl med. Inget slår hemlagat från A till Ö.

Westmark står för användarvänlighet

Westmark är en av de mest erkända tillverkarna av köksredskap i världen. Westmarks lökhackare är kända för att vara ett gott, ergonomiskt val. När du köper produkter från Westmark kan du vara säker på att få en lökhackare som är lätt att använda och hantera.

Ett elektriskt vidunder från Russell Hobbs

Vill du ha ett mer färgstarkt val så är det kanske den elektriska lökhackaren från Russell Hobbs du faller för. Den knallröda lökhackaren har visserligen ordet Mini i sitt namn, men skålen rymmer en hel liter hackad lök eller andra grönsaker och kryddörter vilket täcker de flestas behov. Russell Hobbs snygga hackare är full av hackkrafter. Med så mycket som 200 watt i motorn kan du vara säker på att dina ingredienser blir hackade på nolltid. Lökhackarens blad är dessutom ytterst starkt och klarar även av vissa hårdare ingredienser. Alla lösa delar kan köras i diskmaskinen.

Alligator - kanske det bästa lökhackaren i världen

Alligator-hackaren har flera gånger utnämnts till den bästa lökhackaren på marknaden - och det finns det goda skäl för. Trots att denna hackare inte är elektrisk ser rutnätet av korsade, vassa knivblad till att du får finhackad lök i ett nafs. Den svenska alligatorn är tillverkad av rostfritt stål vilket ger den en formidabel hållbarhet och betyder att den kan diskas i maskin.

Alligatorn levereras med tre olika skär som ger dig stor frihet till att hacka alla möjliga sorters råvaror. Det finaste skäret passar bra för t.ex. vitlök, medan mediumskäret är perfekt för att hacka lök, gul som röd. Det tredje och grövsta skäret är lämpligt att hacka gurka eller strimla potatis på. Det är härligt lätt att byta mellan skären vilket är en ytterligare fördel. Alligator levereras med en uppsamlare som rymmer 7,7 dl.

Har du frågor om ditt köp?

Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbordet för både privatkunder och proffs. I vårt urval finns bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>