Barutrustning
Med den rätta barutrustningen kan du göra drinkar exakt efter recept och det får stor betydelse för både upplevelsen och smaken. Få igång en fullt fungerande bar oavsett om du är proffs eller hemmabartender. Läs mer nederst på sidan.

Barutrustning - för barer i alla format

Att använda rätt barutrustning är naturligtvis alfa och omega om man står bakom en bar och professionellt serverar drinkar för gäster, men även om man är intresserad av att göra drinkar efter konstens alla regler hemma. Med den rätta barutrustningen kan du göra drinkar exakt efter recept och det får stor betydelse för både upplevelsen och smaken.

Utrustningen gör en enorm skillnad

När man ska blanda drinkar är utrustningen verkligen inte bara bling bling, även om det även ser snyggt ut att blanda drinkar med rätt redskap. Drinkar och cocktails blir så mycket godare när de blandas med precision. Man kan förstås inbilla sig att man kan göra goda drinkar genom att hälla upp de olika ingredienserna på känsla, och kanske kan man uppnå helt okej resultat. Men ofta blir resultatet att ens drinkar blir en aning för starka eller svaga, eller att en viktig ingrediens blir mindre framträdande än den ska vara för att ge drinken sin signatursmak.

Då var det serverat

I den här sektionen har vi samlat vårt urval av barutrustning med allt från mått och shakers till vinkylare, ishinkar och diverse andra produkter som tavlor och menyer att skriva recept på.

Här hittar du t.ex. droppkorkar som hjälper dig hälla upp rätt mängd alkohol i dina drinkar. De minskar samtidigt spill eftersom det blir lättare att hälla upp. Vi har också ett stort urval dosörer, och du kan till och med hitta dosörer som självreglerar mängden. Hitta också mått för 2, 3 eller 4 cl enligt dina behov. Till shakade drinkar behöver man ofta en strainer/cocktailsil att sila bort fruktkött och små isbitar med. Vi har strainers i rostfritt stål.

Titta runt på sidorna så har du snart en fullt fungerande bar oavsett om du är proffs eller hemmabartender.

Glas till baren hittar du här >>

Har du frågor om ditt köp?

Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbordet för både privatkunder och proffs. I vårt urval finns bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>