Restaurangkläder
Att jobba med livsmedel och matlagning kräver speciella kläder. Vårt sortiment är från början valt med fokus på restaurangbranschen, men alla är förstås välkomna att ta för sig i urvalet. Läs mer nederst på sidan.

Arbetskläder för kockar, serverings- och charkpersonal - och alla andra som vill ha kvalitet

När du köper dina kockkläder hos oss så är du garanterad en god kvalitet. Vi erbjuder ett stort sortiment med bland annat kockkläder, arbetsskor och förkläden, och alla våra produkter är utvalda utifrån passform och kvalitet.

Vårt sortiment är från början valt med fokus på restaurangbranschen, men alla är förstås välkomna att ta för sig i urvalet. Våra arbetsskor kan t.ex. användas i en lång rad andra professioner, och det gäller förstås även termojackor, skjortor och T-shirts.

Restaurangkläder ska vara behagliga, minimalistiska och funktionella

Att jobba med livsmedel och matlagning kräver speciella kläder. De klassiska restaurangkläderna som används av kockar, serveringspersonal och andra som jobbar i eller nära ett kök ska ju både vara behagliga, lätta att tvätta och torka - och stilrena, för att ge köket och restaurangen karaktär och auktoritet.

Den klassiska kockuniformen är den lätt formella kockjackan och kockbyxan. Kockjackor finns både med långa och korta ärmar och i antingen svart eller vitt. De stängs med en speciell knäppning på framsidan, som är karakteriserande för uttrycket. Byxorna ska sitta löst och vara behagliga att jobba i, och de ska matcha jackan. Vi erbjuder både klassiska kockjackor och alternativ med andra knäppningar, t.ex. med osynliga knappar eller där knäppningen är mer asymmetrisk.

Alla våra restaurangkläder finns i många olika storlekar och modeller, och därför finns det en sann uppsjö av produkter på sidorna med alla storlekar representerade. Vi vill försäkra dig om att du kan hitta den perfekta storleken så att du lätt kan jobba i kläderna hela dagen.

Kom du ihåg tillbehöret?

Att klä sig inför arbetsdagen är inte bara att dra på sig de nya byxorna och en skjorta eller jacka. Du hittar på dessa sidor även många olika slags tillbehör som hjälper dig jobba så hygieniskt som möjligt och ger dig den looken och funktionen som du helst vill ha.

Ta en titt bland skyddsutrustning, västar, kockmössor, kalotter och bandanas. Vi hoppas du hittar det du söker.

Har du frågor om ditt köp?

Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbordet för både privatkunder och proffs. I vårt urval finns bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>