Slipning, gravering och reparera

Välkommen till H.W. Larsens knivskarpa verkstad!

H.W. Larsens verkstad har funnits i mer än 80 år och erbjuder verkligt hantverk och knivskarp kvalitet.

Under vardagar och lördagar är du mer än välkommen att kontakta oss på tel. +45 33 24 11 22 # 3 eller skriv oss ett mail till vaerk@hwl.dk, vi är alltid redo att hjälpa dig med din reparation.

 

Slipning

I vår slipverkstad tar vi hand om dina knivar och alla dina skärverktyg. Vi slipar allt från kock och slaktknivar till brödknivar och specialknivar, men våra maskiner och kompetenser går mycket längre än detta. Så låt oss också slipa din köttkvarns kniv och hålskiva eller klingan till din skärmaskin eller varför inte kniven i mandolinen. Om du har ett objekt som måste vara skarpt i köket eller produktionen – så ordnar vi det!

 

Gravering

Med en gravering på kniven eller på glaset eller på… gör du din gåva 100% personlig.

 

Reparera

Vår verkstad är alltid klar för att reparera din maskin om den inte fungerar. Det finns inte en maskin som vi inte tittar på - naturligtvis inom en viss storlek. Om det är en större maskin som t.ex. ugn eller kylskåp, hänvisar vi till vår knivskarpa serviceavdelning.

Till maskiner som vi har lagerfört eller lagerför och som är såld av oss, till de tar vi alltid hem reservdelar på kundens begäran.