Äggdelare och andra delare
Med en äggskivare kan du skiva dina ägg på längden eller tvären och därmed få ovala eller runda skivor. En äggklyftare ger dig precis lika stora äggklyftor. Hitta även olika fruktdelare och specialiserade delare på den här sidan. Läs mer nederst på sidan.
Mest Populära
Äggdelare från Westmark
1000
 
SEK 224,01 / st. inklusive moms
SEK 179,21 exklusive moms
Æggedeler Skiver Plast
1307
 
SEK 92,24 / st. inklusive moms
SEK 73,79 exklusive moms
Äggklyftare från Westmark
1060
 
SEK 242,84 / st. inklusive moms
SEK 194,27 exklusive moms
Lacor Äggklyftare
68307
 
SEK 544,05 / st. inklusive moms
SEK 435,24 exklusive moms
Potatisskivare
6080
 
SEK 242,84 / st. inklusive moms
SEK 194,27 exklusive moms
Æggedeler Tellier oval
4184
 
SEK 261,66 / st. inklusive moms
SEK 209,33 exklusive moms
Champinjondelare
5170
 
SEK 280,49 / st. inklusive moms
SEK 224,39 exklusive moms
Äppeldelare
5110
 
SEK 242,84 / st. inklusive moms
SEK 194,27 exklusive moms
Mangodeler
5164
 
SEK 129,89 / st. inklusive moms
SEK 103,91 exklusive moms
Visar 1 till 9 av 9

Äggskivare och äggklyftare - gör jobbet snabbt och snyggt

Ägg är nära nog ett magiskt livsmedel. Få ingredienser kan varieras i en sådan utsträckning som ägg kan, både i det salta och det söta köket. På den här sidan hittar du en rad olika redskap som, som om det vore magi, varje gång ger dig samma snygga resultat med - primärt kokta - ägg.

Hitta även olika fruktdelare och specialiserade delare på den här sidan - så kan du t.ex. snabbt och enkelt kärna ur och dela en mango eller ett äpple, och klyfta äpplet i 10 klyftor.

Skivor, klyftor - eller båda två

Med en äggskivare kan du skiva dina ägg på längden eller tvären och därmed få ovala eller runda skivor. Och en äggklyftare ger dig förstås äggklyftor, precis lika stora varje gång. Det enda du ska välja är om du vill kunna använda samma verktyg till att skiva och klyfta eller om du vill ha separata modeller för varje uppgift. 

Ägg med mera

Äggdelare är förstås bra att ha om du gillar äggmackor och när du ska dekorera en smörgåstårta med ägg, men de går så bra att använda till en mängd olika andra ingredienser, om du ska skiva eller klyfta jordgubbar, oliver eller andra halvfasta bär och frukter och grönsaker som exempelvis champinjoner och kokt potatis. För de två senare ingredienserna erbjuder vi också en specialiserad, mindre delare samt en potatisdelare specialdesignad för syftet.

Aluminium för miljöns skull

De flesta redskapen på den här sidan är av aluminium - ett fantastiskt bra material i köket tack vare sin hållbarhet. Köksredskap av aluminium håller år efter år, och de är garanterat giftfria. Eftersom bakterier har svårare att fästa på ytor av aluminium än t.ex. på plast är det även ett utmärkt material ur hygienperspektiv. Aluminium är dessutom miljövänligt eftersom det är 100 % återvinningsbart. Enda minuset är att redskap av aluminium helst ska diskas för hand för att inte svartna - men gör du det så har du ett redskap du inte behöver byta ut i första taget!

Har du frågor om ditt köp?

Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbordet för både privatkunder och proffs. I vårt urval finns bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>