Storköksutrustning
Oavsett om du köper in till en restaurang, kafeteria eller bufférestaurang kan du hitta utrustning för professionella kök som matchar era behov här.
Mest Populära
Ovn MyChef Compact 10 1/1GN
Larsen Pris
MOVNCOMPACT10
 
SEK 96 285,11 / st. inklusive moms
SEK 77 028,09 exklusive moms
Visar 1 till 1 av 1

Storköksutrustning - utrustning för kök i alla storlekar

Genom att ha ett storkök integrerat i t.ex. en institution och laga maten i eget hus sparar man pengar samtidigt som medarbetare, gäster, elever eller patienter får helt nylagad mat. Genom att ha ett eget kök kan man hålla kolla på vilka ingredienser maten kommer att bestå av och hur god och nyttig maten som serveras är.

Ett professionellt kök kan fungera på många olika sätt beroende på de individuella behoven och kökets storlek. Därför erbjuder vi maskiner och redskap för storkök med allsidighet som vårt kompass. Vi vill göra det lätt för er. Helst ska ni kunna hitta all nödvändig utrustning hos oss så att ni slipper beställa från flera olika leverantörer.

Hos oss är inget behov för litet eller för stort! De flesta av varorna i denna kategori är specifik tänkta för industrikök, men vissa produkter kan också köpas för generell användning. Upptäck produkterna på dessa sidor och hitta allt från salladsbarer, pizzaugnar och vattenbad till packningsmaskiner, kaffebryggare och kyl/frysdiskar. Vi hoppas ni hittar det ni behöver!

Oavsett om du köper in till en restaurang, kafeteria eller bufférestaurang kan du här på H.W.Larsen hitta både utrustning och inventarier för professionella kök som matchar era behov.

Inventarier för storkök - från förvaring till tillagning och servering

Här på H.W.Larsen hittar du också en lång rad inventarier för alla led av kedjan; från förvaring till tillagning och servering i storköket.

Se våra storköksinventarier här >>

Under Inventarier hittar ni allt från hyllsystem, arbetsbord och väggskåp till möbler, vaskar, vattenkranar och insektsfällor.

Har ni frågor om ert köp?

Om ni har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är ni välkomna att kontakta oss med era frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter klara att besvara alla frågor och ge den rådgivning ni behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om ni skulle ha oturen att den vara ni köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har er rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter ni hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av läckra kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbord både för privatkunder och proffs. Vårt urval erbjuder bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för både professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan ni skicka in era knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>