Free delivery at SEK 625,-
Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Diskmaskiner och tillbehör

Oavsett om ni behöver en snabb, ljudsvag och effektiv diskmaskin till ett storkök, en mindre restaurang eller en bar så har vi en modell som passar för era behov. Vårt mål är att ge er den renaste möjliga disken så fort som möjligt. Här hittar ni också en lång rad tillbehör till diskmaskiner.

Industridiskmaskiner - strålande ren disk på nolltid

Med en industridiskmaskin blir disken fixad på en bråkdel av tiden jämfört med en vanlig diskmaskin. Våra många modeller passar elegant in i alla storkök. Samtidigt kan ni vara säkra på att få en professionell diskmaskin med marknadens bästa funktioner. Vårt mål är att ge er den renaste möjliga disken så fort som möjligt.

Vilka egenskaper är viktigast för er?

På den här sidan hittar ni vårt urval av driftsäkra maskiner med innovativa funktioner som gör ert arbete lättare och förlänger servisens livslängd. Välj en maskin som kan anslutas till avhärdningsutrustning eller installera själv avhärdningsutrustning för att få glas och porslin att hålla sig snyggt längre.

Vad som är rätt för er beror på den plats ni har till ert förfogande sammanlagt med era krav på ljudnivå, energiförbrukning, kapacitet och extrafunktioner. Oavsett om ni behöver en snabb, ljudsvag och effektiv diskmaskin till ett storkök, en mindre restaurang eller en bar så har vi en modell som passar för era behov. 

Det finns tre sorters diskmaskiner för professionell användning; underbänksmodeller, som liknar vanliga diskmaskiner, huvdiskmaskiner, som är tvådelade och synnerligen effektiva, samt tunneldiskmaskiner. En tunneldiskmaskin är ett bra val när diskmängden är stor. Maskinen är konstruerad i moduler, och det är lätt att anpassa användningen efter olika mängder disk vilket gör tunneldiskmaskinen till ett resursbesparande val.

Kom ihåg att bekämpa kalken

En industridiskmaskin med avhärdningsutrustning löser problemet med kalk som fastnar på glas och porslin så er nya maskin presterar bättre, håller längre och ger er en lättare vardag i köket. I många svenska kommuner finns det mycket kalk i vattnet, och det hårda vattnet kan både skada serviser och maskinen. Med avhärdningsutrustning kan ni snabbt och effektivt behandla vattnet innan det kommer i kontakt med disken.

Se vår avhärdningsutrustning här >>

Vi älskar Zanussi

Förutom kvalitetsmaskiner från tyska Miele och italienska Aristarc erbjuder vi flera industridiskmaskiner från ett av våra favoritmärken, Zanussi, som i över 100 år har producerat vitvaror och hushållsapparater av högsta kvalitet. Det började med gasspisar och senare kunde Zanussi som de första presentera ett kylskåp med automatisk avfrostning. Det är intelligent, italiensk design, och samma sak gör sig förstås gällande för vårt sortiment med industridiskmaskiner från Zanussi. Ni kan bland annat välja en maskin med inbyggd diskmedelsdosering som gör vardagen enklare för er.

Har ni frågor om ert köp?

Om ni har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är ni välkomna att kontakta oss med era frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter klara att besvara alla frågor och ge den rådgivning ni behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om ni skulle ha oturen att den vara ni köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har er rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter ni hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av läckra kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbord både för privatkunder och proffs. Vårt urval erbjuder bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för både professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan ni skicka in era knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>