Free delivery at SEK 625,-
Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Avställningsenheter och tillbehör

Avställningsenheter och andra avställningsytor är utan tvekan något av det viktigaste för att få driften i köket att gå som en dans. Först när inredningen är helt på plats blir det lätt för er att leva upp till reglerna i köket.

Avställningsenheter - bättre rutiner ger bättre kök

En sak är säker: Det finns aldrig för mycket plats att ställa av grytor, pannor, redskap och kantiner på i ett hektiskt storkök. Att planera plats för bänkskivor och avställningsenheter är utan tvekan något av det viktigaste om man ska få driften i köket att gå som en dans. Därför är en investering i avställningsenheter alltid en bra investering.

Separation är något bra

Som professionella vet ni att hanteringen av kött, fisk och fågel ska hållas separerad från hanteringen av grönsaker. På samma sätt ska naturligtvis mat som förbereds och serveras kallt inte hanteras nära mat som ska serveras varm. Olika arbetsmoment kräver helt enkelt olika områden av köket - allt för att undgå att mat blir förorenad av olika bakteriekulturer eller allergener.

Med det är i realiteten först när inredningen av ert kök är helt på plats och områdena är tydligt avgränsade från varandra som det blir lätt för er att leva upp till reglerna i köket. Annars är det lätt hänt att uppgifterna under dagens lopp successivt flyter närmare varandra.

Inred köket efter era behov

Våra avställningsenheter kan placeras på låga kylskåp, bänkskivor, underreden eller monteras i serier. Det ger er stor frihet till att inreda ert kök precis som ni behöver ha det. Enheterna är designade till att ge en sömlös montering för att maximera hygienen i ert kök.

Har ni frågor om ert köp?

Om ni har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är ni välkomna att kontakta oss med era frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter klara att besvara alla frågor och ge den rådgivning ni behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om ni skulle ha oturen att den vara ni köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har er rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter ni hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av läckra kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbord både för privatkunder och proffs. Vårt urval erbjuder bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för både professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan ni skicka in era knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>