Free delivery at SEK 625,-
Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Ventilationskåpor

När ni köper en fläkt hos oss garanterar vi en kvalitetsprodukt från Zanussi som klarar utsugningen till perfektion och ger det bästa möjliga inomhusklimatet.

Ventilationskåpor - för ett bra inomhusklimat

När ni ska köpa en ny ventilationskåpa är det viktigt att veta hur stor kapacitet som behövs hos fläkten. Kökets storlek avgör vilken sugstyrka som är idealisk.

Det lätt att beräkna kapaciteten själv. Det enda man ska veta är hur stort köket är. Multiplicera takets höjd med bredden och längden på rummet - och multiplicera till slut det talet med 10. Det är siffran på kapaciteten ni ska gå efter för att få mest utbyte av den nya fläkten.

Vilken modell passar för vad?

Olika kök har olika behov, och när det rör sig om ventilationskåpor gäller detta inte bara kapaciteten utan även var och hur fläkten bäst placeras. En vägghängd modell passar bra in i de flesta traditionellt inredda köken, medan en frihängande modell är det självklara valet när matlagningen sker på en köksö. En frihängande modell ger större flexibilitet i förhållande till placering och kan förstås också användas i kök utan köksöar och placeras var ni själv tycker det blir bäst - även nära en vägg om ni t.ex. tycker att en frihängande modell är ett mer estetiskt val.

Våra kåpor kommer från Zanussi

Alla ventilationskåpor ni hittar på den här sidan kommer från den italienska producenten Zanussi som i över hundra år har producerat vitvaror och hushållsmaskiner i bästa kvalitet. När ni köper er fläkt hos oss garanterar vi att ni får en kvalitetsprodukt som håller i många år, klarar utsugningen till perfektion och ger er det bästa möjliga inomhusklimatet.

Har ni frågor om ert köp?

Om ni har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är ni välkomna att kontakta oss med era frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter klara att besvara alla frågor och ge den rådgivning ni behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om ni skulle ha oturen att den vara ni köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har er rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter ni hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av läckra kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbord både för privatkunder och proffs. Vårt urval erbjuder bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för både professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan ni skicka in era knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>