Free delivery at SEK 625,-
Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Kokgrytor

En bra kokgryta ska vara lätt att hantera och rengöra, värmas upp snabbt, vara energisnål, hygienisk och givetvis hållbar. Kokgrytor gör pochering, stuvning, kokning och stekning av mat i stora mängder lekande lätt.

Kokgrytor - ger er extra muskler i storköket

En kokgryta med tippningsfunktion är ett bra exempel på köksutrustning som gör matlagningen lättare när man lagar mat i stora mängder, t.ex. i matsalar och på sjukhus. Kokgrytor gör pochering, stuvning, kokning och stekning av mat i stora mängder lekande lätt. Kokgrytor, som placeras stationärt vid en golvbrunn, skyddar medarbetarnas ryggar från att bära tunga bördor.

En smart konstruktion med många fördelar

Grytans konstruktion gör det lätt att hälla av vätska som t.ex. kokvatten i en golvbrunn utan ansträngningar. Tippningsfunktionen betyder också att det är lätt att lägga upp grytans innehåll i kantiner och andra behållare. Sist men inte minst så är det lätt att rengöra en kokgryta tack vare tippningsfunktionen.

En bra kokgryta håller länge

För storkök, matsalar och restauranger som förbereder mängder av måltider per dag är ett smidigt arbetsflöde av största betydelse. Säkerhet, ergonomi och hygien måste vara en integrerad del av den utrustning ni använder. En bra kokgryta ska vara lätt att hantera och rengöra, värmas upp snabbt, vara energisnål, hygienisk och givetvis hållbar. 

På den här sidan kan ni välja mellan högkvalitativa kokgrytor i olika storlekar från bland annat Zanussi. Vi hoppas ni hittar det ni behöver!

Har ni frågor om ert köp?

Om ni har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är ni välkomna att kontakta oss med era frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter klara att besvara alla frågor och ge den rådgivning ni behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om ni skulle ha oturen att den vara ni köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har er rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter ni hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av läckra kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbord både för privatkunder och proffs. Vårt urval erbjuder bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för både professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan ni skicka in era knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>