Free delivery at SEK 625,-
Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Elektriska potatisskalare

Om ni föredrar att laga mat från grunden finns det hjälp att hämta i en elektrisk potatisskalare. Dessutom kan en elektrisk potatisskalare användas till mer än att skala potatis. förtjänar att skalas i en potatisskalarmaskin. Den passar oavsett om du ska tillaga 5 kg eller 20 kg.

Potatisskalare - färsk potatis i varje portion

Potatisar är genialiska tack vare de många sätten de kan tillagas på. Men som bekant kan det ta väldigt lång tid att skala potatis - särskilt när man ska tillaga mat för stora sällskap eller många gäster under dagens lopp.

Klarar av uppgiften på en bråkdel av tiden

I storkök är det enkla valet att köpa potatis som är semi-tillagad så att man inte själv ska använda tid på att förbereda dem. För er som föredrar att laga mat från grunden finns det hjälp att hämta i en elektrisk potatisskalare.

En elektrisk potatisskalare gör allt det tråkiga skalandet för er, och det går fort. Då kan ni fokusera på hur potatisen ska smaka, tillagas och serveras. Våra maskiner är både enkla att rengöra och kräver minimalt underhåll. Säkerheten har förstås också tänkts in i designen för att ge en lätt och ofarlig betjäning.

Använd er elektriska potatisskalare till mer än potatis

När ni investerar i en elektrisk potatisskalare kan ni servera färsk potatis som inte varit fryst eller legat i lag, varje gång.

Dessutom kan en elektrisk potatisskalare användas till mer än att skala potatis. Om ni kan byta bottenplattan kommer maskinen utöver att skala även kunna tvätta och skrubba - och det gäller även andra rotfrukter, grönsaker och mycket annat. Hitta bottenplattor på den här sidan där vi också erbjuder en platta att rensa skaldjur med.

Våra modeller är utvecklade för industriell användning. De är därför framställda med fokus på hög hastighet, driftssäkerhet, kapacitet och säkerhet samt absolut minimalt underhåll och enkel rengöring.

Har ni frågor om ert köp?

Om ni har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är ni välkomna att kontakta oss med era frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter klara att besvara alla frågor och ge den rådgivning ni behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om ni skulle ha oturen att den vara ni köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har er rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter ni hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av läckra kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbord både för privatkunder och proffs. Vårt urval erbjuder bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för både professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan ni skicka in era knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>