Free delivery at SEK 625,-
Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Spisar, hällar och stekbord

Oavsett om ni föredrar att laga mat på induktion, traditionell el eller gas ska ni kunna lita på att utrustningen presterar länge framöver. Det handlar om driftssäkerhet, hållbarhet och hastighet.

Spisar, stekbord och hällar ni kan lita på

Spisar, hällar och stekbord är delar av kökets mest centrala funktioner. Er nya spis, häll eller stekbord ska dels göra arbetet i köket bekvämt och ergonomiskt, och oavsett om ni föredrar att laga mat på induktion, traditionell el eller gas ska ni kunna lita på att utrustningen presterar länge framöver. Det är särskilt driftssäkerhet, hållbarhet och hastighet det gäller när mat lagas i större skala.

Ska det vara gas eller el?

Skillnaden på professionella stekbord, spisar och hällar för gas eller el är dels tiden det tar att värma upp utrustningen - och dels den tid det tar att uppnå den rätta tillagningstemperaturen efter att temperaturen fallit om hällen blivit avstängd eller stora mängder kall mat lagts på stekbordets yta. Utrustning för gas presterar ofta imponerande på båda parametrar.

Däremot är det både enklare att flytta och installera stekbord och hällar för el - vilket kan vara en mer avgörande faktor om ni behöver ett kök av mer mobil karaktär.

När det handlar om hur bra ett stekbord klarar uppgiften beror det också på hur tjockt det är. Ett tjockare stekbord är inte lika känsligt som ett tunt. Därför bevarar det värmen bättre när kall mat placeras på det.

Köp bara det ni behöver

På den här sidan kan ni välja mellan fristående spisar som placeras direkt på golvet och även ger er en ugn eller modeller av stekbord och hällar med bara en utvald funktion om det bara är den ni behöver. Fristående hällar och stekbord kan placeras på de flesta köksbänkar vilket ger större flexibilitet i ert kök.

Samtliga modeller bör placeras under eller i omedelbar närhet av en ventilationskåpa.

Har ni frågor om ert köp?

Om ni har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är ni välkomna att kontakta oss med era frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter klara att besvara alla frågor och ge den rådgivning ni behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om ni skulle ha oturen att den vara ni köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har er rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter ni hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av läckra kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbord både för privatkunder och proffs. Vårt urval erbjuder bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för både professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan ni skicka in era knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>