Free delivery at SEK 625,-
Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Fritöser

Med en av våra fritöser kan ni räkna med ett gyllene, krispigt resultat oavsett om ni använder den till pommes och panerad fisk, räkor och sparris eller ostar och äggulor - eller till lite av varje.

Fritöser - kvalitet för stora och små behov

En fritös i hög kvalitet är en nödvändig del av utrustningen i många storkök och restauranger där det går undan. När ni har utrustningen i köket på plats så använder ni tiden mer optimalt varje dag.

På den här sidan har vi samlat ett mäktigt urval fritöser av högsta kvalitet från bland annat Zanussi. Här kan ni säkerligen hitta en fritös som passar era behov.

Hur stor kapacitet behöver ni?

Med en av våra fritöser kan ni räkna med ett gyllene, krispigt resultat oavsett om ni använder den till pommes och panerad fisk, räkor och sparris eller ostar och äggulor - eller till lite av varje.

Fritöser kan användas till allt från förrätter och huvudrätter till efterrätter och snacks, och en större fritös är ett bra val om ni ska använda den någorlunda regelbundet och inte bara då och då. Alternativet är att investera i en eller flera mindre fritöser så att ni inte låter stora mängder olja gå till spillo.

Ska ni välja gas eller el?

Det valet beror bland annat på hur mobila ni är. En fritös för gas är ofta en klar fördel om ni ska ha möjlighet att flytta runt fritösen eftersom en gasflaska lätt kan tas med till nya lokaler.

Om ni däremot alltid befinner er i samma kök och inte behöver flytta runt fritösen kan ni välja fritt. Har ni inte gas i ert kök så är el förstås det lätta valet. Kom bara ihåg att kontrollera om kökets elnät är tillräckligt kraftfullt och kan driva hela maskineriet, eller om det ändå behövs en uppgradering - antingen i form av större elkapacitet eller inläggning av gas i köket.

Bra kvalitet är en bra investering

Bra kvalitet medför mindre elförbrukning, färre reparationer och längre hållbarhet. Det är i bästa intresse både för er som kund och för oss som företag.

Det är viktigt att er nya fritös kan hålla sig varm hela dagen även om ni ska fritera en lång rad kalla livsmedel. Vi står för att våra fritöser håller en kvalitet så att ni kan räkna med den prestandan.

Har ni frågor om ert köp?

Om ni har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är ni välkomna att kontakta oss med era frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter klara att besvara alla frågor och ge den rådgivning ni behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om ni skulle ha oturen att den vara ni köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har er rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter ni hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av läckra kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbord både för privatkunder och proffs. Vårt urval erbjuder bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för både professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan ni skicka in era knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>