Free delivery at SEK 625,-
Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Packmaskiner och vakuumpåsar

Vi erbjuder ett brett urval av vakuumförpackare i många olika modeller - för golv eller bord, beroende på era behov, t.ex. från La Minerva. Här hittar ni också er nya packmaskin för plastfilm och ett brett urval av vakuumpåsar.

Packmaskiner och vakuumpåsar - en tidsmaskin för er mat

Matvaror som förvaras i kyl eller frys mister relativt snabbt sin smak, konsistens, generella kvalitet och sitt näringsvärde när maten kommer i kontakt med syre. Mat som läggs i frysen i en vanlig fryspåse blir automatiskt nedfryst tillsammans med lite luft vilket betyder att mikroorganismer kan utveckla sig och bilda bakterier, jäst och mögel inne i påsen. När ni istället använder vakuumförpackning så förlänger ni matens hållbarhet i upp till fem gånger längre tid, och all den goda smaken bevaras.

En vakuumförpackare drar först ut allt syre från förpackningen genom att suga ut luften efter att maten placerats i vakuumpåsen. Steg två är en helt tät förslutning av vakuumpåsen som maskinen utför med värme. Den täta förslutningen ser till att inget nytt syre kan komma in i påsen. Vakuumförpackning är med andra ord ett självklart val för er som professionella.

Vi erbjuder ett brett urval av vakuumförpackare i många olika modeller - för golv eller bord, beroende på era behov, t.ex. från La Minerva - som står för innovation och kvalitet från början till slut. Med en maskin från La Minerva kan ni lita på högsta stabilitet och effektivitet.

Helt färsk mat - även efter längre förvaring i frys

Den vanligaste användningen av vakuumförpackning är när man ska frysa olika matvaror, t.ex. kött. Jämfört med att lägga maten i vanliga fryspåsar är vakuumförpackning en absolut överlägsen metod - man kan t.ex. frysa in en bit vakuumförpackat kött och låta den ligga i frysen i flera år innan man tar upp den. Och när man slutligen ska använda köttet så kommer det att ha precis samma kvalitet som det hade den dagen då man lade det i frysen - helt utan frostskador i form av torra partier och fett som härsknat.

På den här sidan hittar ni också ett stort urval av vakuumpåsar. Påsar för vakuumförpackning är mycket tjockare än vanliga fryspåsar - och det är inte en möjlighet att ersätta dem med andra påsar. Påsarna kan dessutom också användas i tillagningen - på låg temperatur i ugn eller i vattenbad/sous vide.

Se vår sous vide-utrustning här >>

Har ni frågor om ert köp?

Om ni har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är ni välkomna att kontakta oss med era frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter klara att besvara alla frågor och ge den rådgivning ni behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om ni skulle ha oturen att den vara ni köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har er rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter ni hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av läckra kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbord både för privatkunder och proffs. Vårt urval erbjuder bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för både professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan ni skicka in era knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>