Free delivery at SEK 500,-
Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Kaffebryggare

En kaffebryggare som lagar riktigt gott kaffe är en hyllning till alla som dricker kaffe hos er. Er nya kaffebryggare ska vara effektiv, lätt att använda, gärna brygga snabbt och vara hållbar.

Kaffebryggare för stora och små arbetsplatser

Det går åt mycket kaffe på alla slags arbetsplatser, oavsett om arbetsplatsen är en restaurang eller ett café, ett kontor, ett sjukhus eller ni bara har ett fikarum på en mindre arbetsplats. Därför rekommenderar vi att ni investerar i en högkvalitativ kaffebryggare som klarar av att hänga med i svängarna och hålla för konstant användning under dagen. Er nya kaffebryggare ska vara effektiv, lätt att använda, gärna brygga snabbt och vara hållbar.

Kaffebryggaren är en social mittpunkt

På många arbetsplatser är kaffekokaren den sociala mittpunkten. Vid den möts man med andra som sträcker på benen eller ger dem vila för en stund. Man hämtar ny energi både i form av koffein och allmänt småsnack. Vid kaffemaskinen laddar man helt enkelt sina batterier så man orkar koncentrera sig en stund till.

Eftersom kaffet är en så stor del av vardagen på en arbetsplats, tycker vi att en kaffebryggare som lagar riktigt gott kaffe är en hyllning till alla som dricker kaffe hos er.

Hur stor kaffebryggare behöver ni?

På den här sidan erbjuder vi olika modeller för att möta olika stora behov. Vår största bryggare är Bonomat Matic Twin som kan göra stora mängder kaffe fort. Maskinen ansluts direkt till vattenförsörjningen, fylls automatiskt på med vatten och brygger 2 kannor kaffe åt gången, med en kapacitet på ca 24 liter i timmen. Kaffet kan hållas varmt på plattorna ovanpå kaffebryggaren. Tack vare den precisa vattendoseringen får ni alltid kaffe i samma goda kvalitet.

Behöver ni knappt så stor kapacitet kan till exempel vår bryggare från Bunn vara rätt val för er. Då får ni en kaffekokare med en kapacitet på ca 14 liter i timmen - framställd i högkvalitativa och hållbara material som rostfritt stål (vattentanken) och koppar (vattenrören). Med en maskin från Bunn behöver ni inte tänka på kalkavlagringar med samma frekvens som med andra maskiner. Ofta behöver Bunns maskiner bara avkalkas någon gång om året även om ni brygger 10 kannor om dagen. Det är både bekvämt och miljövänligt.

Har ni frågor om ert köp?

Om ni har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är ni välkomna att kontakta oss med era frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter klara att besvara alla frågor och ge den rådgivning ni behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om ni skulle ha oturen att den vara ni köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har er rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter ni hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av läckra kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbord både för privatkunder och proffs. Vårt urval erbjuder bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för både professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan ni skicka in era knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>