Free delivery at SEK 625,-
Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Grillar

Hitta er nya grill för gasol eller el i flera storlekar och designer - utrustning byggd med stort fokus på hållbarhet och hygien. Här kan ni också hitta kycklinggrillar eller en salamander.

Grillutrustning för professionella kök

På den här sidan hittar ni grillar för gas eller el i flera storlekar och designer, t.ex. vår grill från Zanussi som finns med eller utan lavasten och är utrustad med solida galler av gjutjärn som bidrar till att ge maten en äkta grillsmak. Dessutom erbjuder vi kycklinggrillar och en salamander.

Kvalitet alltid - även när det ska gå undan

Om du köper in till ett gatukök eller ett annat ställe som lagar läcker mat snabbt så är grillutrustningen den viktigaste investeringen näst efter själva lokalen. Det är därför viktigt att utrustningen är lätt att använda och göra ren och att den har en lång hållbarhet. Materialen får inte kunna suga åt sig fettämnen eller bilda bakteriekolonier, utan ska motstå angrepp får matrester och annat under långa arbetsdagar.

Kvalitetsproducenterna bygger därför utrustning med stort fokus på hållbarhet och hygien. Maskinerna ska ju tåla att rengöras varje dag. Och all utrustning ska varje dag rengöras vid dagens slut - även salamandrar, skärmaskiner och diverse behållare och redskap. Det är även viktigt med utrustning i bra kvalitet - som håller länge och inte ska bytas ut ofta - utifrån ett miljömässigt perspektiv.

Behöver ni en salamander?

En salamander används ofta till gratinering och bryning och är t.ex. genialisk vid tillagning av Crème brûlée, men en salamander kan lika gärna användas till tillagning, då maten grillas uppifrån - eller till att hålla maträtter varma eller återuppvärma mat som svalnat. Salamandern blir snabbt en favorit i ert kök tack vare alla dess bekvämligheter.

Jämfört med en vanlig ugn värms en salamandergrill upp snabbare och det är lätt att placera tallrikar i den och ta ut dem igen tack vare den öppna designen. Salamandern är därför nyttig när det är mycket att göra i köket. En annan praktisk fördel är det ofta inte är något problem att få plats till en salamander i köket. Den ska monteras i ögonhöjd för att göra arbetet maximalt bekvämt och göra det lätt att hålla koll på t.ex. gratineringen. Därför stjäl grillen inte plats från varken golv eller arbetsbord. Tack vare värmeelementens placering överst i salamandern är det inte någon risk att droppande mat som t.ex. sås eller ost börjar brinna. Därför är salamandern dessutom en säker grill.

Kronan på verket - Rotisseriegrillen

Grillad kyckling är ofta så gott att det lätt blir vanebildande för era kunder om ni kan tillaga kycklingen med bravur. Det finns förstås inget bättre sätt att laga helstekt, krispig kyckling på än rotisserie då kycklingarna roterar på spett under grillningen för att uppnå en perfekt, jämn tillagning av köttet och ett krispigt, smakfullt, välkryddat skinn. Det både doftar och smakar underbart - och en rotisserigrill är dessutom ett dekorativt inslag i köket. Vi erbjuder professionella rotisserigrillar med plats åt mellan 20 och 30 kycklingar - och om ni vill använda grillen till något annat än kyckling så är grillen lyckligtvis lika bra att använda till all annan mat, kött som grönsaker, som kan träs på ett spett.

Har ni frågor om ert köp?

Om ni har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är ni välkomna att kontakta oss med era frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter klara att besvara alla frågor och ge den rådgivning ni behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om ni skulle ha oturen att den vara ni köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har er rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter ni hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av läckra kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbord både för privatkunder och proffs. Vårt urval erbjuder bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för både professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan ni skicka in era knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>