Rökskåp
Ett rökskåp kan betraktas som en ugn som tillagar mat på lägre temperaturer med röksmak som en extra bonus. Våra digitala rökskåp klarar både av kall- och varmrökning och gör jobbet åt er automatiskt.
Mest Populära
Røgovn 6 rack - Digital
Larsen Pris
108CEBRADLEY
 
SEK 8 151,20 / st. inklusive moms
SEK 6 520,96 exklusive moms
Briketter Hexagonal Comas 10 kg
11057
 
SEK 768,51 / st. inklusive moms
SEK 614,81 exklusive moms
Rökspån fint
225
 
SEK 109,79 / st. inklusive moms
SEK 87,83 exklusive moms
Överdrag
243BRADLEY
 
SEK 1 153,73 / st. inklusive moms
SEK 922,98 exklusive moms
Briketter - ek, 48 st.
251BRADLEY
 
SEK 383,68 / st. inklusive moms
SEK 306,94 exklusive moms
Rökspån
255
 
SEK 824,36 / säck inklusive moms
SEK 659,49 exklusive moms
Pølsekrog t/Bradley sæt af 4 stk
246BRADLEY
 
SEK 864,81 / st. inklusive moms
SEK 691,85 exklusive moms
Briketter - al, 48 st.
249BRADLEY
 
SEK 575,90 / st. inklusive moms
SEK 460,72 exklusive moms
Volcano Smoker
Larsen Pris
Z922338
 
SEK 3 436,14 / st. inklusive moms
SEK 2 748,91 exklusive moms
Briketter - whisky, 48 st.
252BRADLEY
 
SEK 383,68 / st. inklusive moms
SEK 306,94 exklusive moms
Visar 1 till 10 av 10

Rökskåp - för rökt mat på alla temperaturer

Rökning av matvaror är en konserveringsmetod med många år på nacken. Medan man historiskt sett rökte mat för att få den att hålla längre så gör man det idag mest för att uppnå den goda smaken. Ett rökskåp kan betraktas som en ugn som tillagar mat på lägre temperaturer med röksmak som en extra dimension.

Bradleys rökskåp klarar rubbet

Om ni vill kunna långtidsröka maten så att smakerna kommer in på djupet i råvarorna så är ett av våra rökskåp från Bradley ett utmärkt val. Bradley Smokers producerar en ren, rökig smak utan ovälkomna bismaker. Medan många andra rökugnar kräver att processen övervakas ofta så gör Bradleys ugnar hela jobbet åt er och bildar automatiskt och stabilt en ren rök i upp till 9 timmar utan att behöva kontrolleras.

Kallrökning i Bradleys rökskåp

Bradleys digitala rökskåp klarar både av kall- och varmrökning, och ugnarna gör ett riktigt bra kallrökningsjobb tack vare det kontrollerade sättet som röken utvecklas på. Ugnarna säljs kompletta med tillhörande rökgenerator som briketterna placeras i. Briketterna brinner i 20 minuter utan att temperaturen varierar för att ge tid åt att harts, syror och gaser som bildas på höga temperaturer försvinner. På det sättet förebygger rökskåpet en förorenad röksmak. Vi rekommenderar att man använder sig av en kallrökningsadapter för kallrökning.

Varmrökning i Bradleys rökskåp

Briketterna bränns liggande på ett elektriskt element, och vid varmrökning genereras värmen av detta element till skillnad från processen vid kallrökning. När ni köper en digital modell så kontrolleras temperaturen på den programmerbara panelen som är placerad på rökgeneratorn.

Så här styr ni rökskåpet

En digital skärm ger total kontroll över rökningen genom kontroll av tre olika parametrar:

Rökskåpets temperatur: Ange den temperatur skåpet ska uppnå. Då strävar rökskåpet efter den önskade temperaturen, och skärm visar dessutom skåpets reella innertemperatur.

Rökskåpets tillagningstid: Ange den tillagningstid rökskåpet ska hålla värmen under. När tiden har gått släcks värmeelementet.

Rökdistributionens tid: Ange den tid som rökgeneratorn ska bilda rök under - som kan vara densamma eller en annan tid som den angivna tillagningstiden.

Vår mindre modell har fyra galler och som standard en volym på 76 liter. Har ni behov av mer kapacitet så erbjuder vi också en större modell med 6 galler och en kapacitet på 108 liter.

Är ett rökskåp för stort för ert kök eller era behov så erbjuder vi även rökpistoler och tillbehör till dessa >>

Har ni frågor om ert köp?

Om ni har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är ni välkomna att kontakta oss med era frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter klara att besvara alla frågor och ge den rådgivning ni behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om ni skulle ha oturen att den vara ni köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har er rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter ni hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av läckra kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbord både för privatkunder och proffs. Vårt urval erbjuder bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för både professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan ni skicka in era knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>