Pastakokare
En pastakokare lämpar sig för såväl stora som små portioner och behöver absolut inte uteslutande användas till pasta. När ni köper er pastakokare hos oss garanterar vi att ni får en kvalitetsprodukt som håller i många år och presterar pålitligt varje gång.
Mest Populära
Pastakorg 1/2x2 stk.
Larsen Pris
Z921610
 
SEK 3 653,66 / set inklusive moms
SEK 2 922,93 exklusive moms
Lock till Pastakokare
Larsen Pris
Z921607
 
SEK 939,74 / st. inklusive moms
SEK 751,79 exklusive moms
Bundrist til firkantede pastakorg
Larsen Pris
Z921022
 
SEK 296,35 / st. inklusive moms
SEK 237,08 exklusive moms
Pastakokare 24,5 liter till el
Larsen Pris
Z372098
 
SEK 41 750,05 / st. inklusive moms
SEK 33 400,04 exklusive moms
Pastakokare 2x24,5 liter till el
Larsen Pris
Z372099
 
SEK 69 930,45 / st. inklusive moms
SEK 55 944,36 exklusive moms
Pastakokare 40 liter till el
Larsen Pris
Z392126
 
SEK 56 187,29 / st. inklusive moms
SEK 44 949,83 exklusive moms
Visar 1 till 6 av 6

Pastakokare - få kontroll över kokningen

Pastakokare används i moderna storkök av alla som vill kunna erbjuda sina många ätande gäster en nykokt, varm portion pasta varenda gång. Ni kan också tillaga enskilda portioner i maskinens kokande vatten genom att använda pastakorgar. Våra pastakorgar säljs separat som tillbehör.

Till mycket mer än pasta

En pastakokare lämpar sig för såväl stora som små portioner och behöver absolut inte uteslutande användas till pasta - alla sorters nudlar kan med fördel kokas i en pastakokare för maximal kontroll över processen. Dessutom är en pastakokare bra på allt från ris och grönsaker till soppa, ägg och dumplings med mera.

Våra pastakokare kommer från Zanussi

Alla pastakokare ni hittar på den här sidan kommer från den italienska producenten Zanussi som i över hundra år har producerat vitvaror och hushållsmaskiner i bästa kvalitet. När ni köper er pastakokare hos oss garanterar vi att ni får en kvalitetsprodukt som håller i många år och presterar pålitligt varje gång ni använder den.

I vårt sortiment kan ni välja mellan pastakokare i golvmodell i olika storlekar för att möta era behov i storköket, restaurangen eller take away-köket. Överväg vilken kapacitet ni behöver och välj efter pastakokarens och bassängernas storlek samt vilket antal korgar ni får användning av. Tack vare pastakokarnas inbyggda termostat slipper ni hålla koll på när vattnet börjar koka. Låt utrustningen göra jobbet åt er.

Har ni frågor om ert köp?

Om ni har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är ni välkomna att kontakta oss med era frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter klara att besvara alla frågor och ge den rådgivning ni behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om ni skulle ha oturen att den vara ni köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har er rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter ni hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av läckra kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbord både för privatkunder och proffs. Vårt urval erbjuder bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för både professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan ni skicka in era knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>