Free delivery at SEK 625,-
Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Varmhållningsskåp

Våra varmhållningsskåp och varmhållningsdiskar är utformade för professionell användning och klarar därför av dagligt slitage i många år framöver. Skåpen är utvalda med fokus på användarvänlighet och ergonomi både i förhållande till att hålla värmen och i förhållande till rengöring.

Varmhållningsskåp - bevara lugnet i köket

Det är en förutsättning för en välfungerande drift av ett storkök eller en restaurang att matens temperatur är under kontroll när den tillagas i stora mängder och till många personer. Som professionella vet ni allt om hur viktigt detta är - både för de ätande gästernas nöjdhet och för trivseln i köket. När maten håller den rätta temperaturen stabilt smakar den för det första bättre. För det andra undgår ni att det bildas bakterier i maten när den inte utsätts för onödiga temperaturvariationer innan servering.

Användarvänlighet och hållbarhet som ledstjärna

Våra varmhållningsskåp och varmhållningsdiskar är utformade för professionell användning och klarar därför av dagligt slitage i många år framöver. Skåpen är utvalda med fokus på användarvänlighet och ergonomi både i förhållande till att hålla värmen och i förhållande till rengöring.

De flesta av våra varmhållningsskåp är industriella, stationära skåp som kan betraktas som en primär del av det stora kökets inventarier. Vi erbjuder skåp i olika storlekar så att ni ska kunna hitta den lösning som passar för era behov.

Mobila varmhållningsskåp, varmhållningsskåp för tallrikar och varmhållningsdiskar

Om ni har behov av att transportera mat i varmhållningsskåp erbjuder vi också mobila modeller med låsbara hjul som är lätta att rulla upp i bilen. Skåpen har ventilation och håller därför maten varm och inbjudande under transporten.

Varmhållningsskåp används t.ex. också till att hålla tallrikar varma så att själva tallriken inte gör maten kall på väg till serveringen. Hitta specialdesignade varmhållningsskåp för tallrikar på den här sidan, på hjul eller stationära.

Vi erbjuder också varmhållningsdiskar som ger möjlighet att visa fram mat som hålls varm för kunderna. Diskarna är lämpliga för allt från mataffärer och caféer till matsalar och restauranger.

Med den rätta utrustningen till varmhållning av er mat kan era gäster njuta av passande varma rätter, t.ex. till brunch, lunch eller bufféer. Se även våra chafing dishes och kantiner för varmhållning på bufféer >>

Har ni frågor om ert köp?

Om ni har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är ni välkomna att kontakta oss med era frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter klara att besvara alla frågor och ge den rådgivning ni behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om ni skulle ha oturen att den vara ni köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har er rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter ni hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av läckra kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbord både för privatkunder och proffs. Vårt urval erbjuder bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för både professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan ni skicka in era knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>