Free delivery at SEK 625,-
Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Bakformar i silikon

I denna sektion kan du hitta ett väldigt stort urval av vanliga, röda silikonformar och de så kallade Pavoflex-formarna som ger ditt bakverk ett super-professionellt utseende.. Läs mer nederst på denna sida.

Silikonformar - till de stilfullaste kakorna

Silikon är ett otroligt slitstarkt material som närmast är omöjligt att förstöra. Det tål höga temperaturer, och de flesta silikonformarna klarar även av att diskas i maskin. Ska ditt bakverk inte ska gräddas i ugn, utan frysas, så är formar av silikon också ett bra val. Silikon är mycket flexibelt och kan inte frysas. Därmed kan du få ut dina alster ur formen utan att använda redskap och därmed undgå repor i ytan. Detta är viktigt om du t.ex. avsluta en spegelblank glaze som den perfekta finishen.

Uppnå det professionella uttrycket med Pavolex-formar

Här hos H.W.Larsen kan du hitta många formar i silikon, bland dessa ett väldigt stort urval av så kallade Pavoflex-formar. Formarna ger ditt bakverk ett super-professionellt uttryck och är smidiga och läckra att jobba med. 

Det är inte nödvändigtvis lätt att baka extravaganta kakor, men med lite övning och några bra formar så är du på mycket god väg. Då kan du på allvar imponera dina gäster och servera kakor för dem som de inte sett förut! Vi erbjuder formar i många olika storlekar och former, så att du kan hitta dina nya silikonformar till att baka snygga cupcakes, dekorativa bakelser, roliga småkakor och mycket annat.

Tillbehör till din form

Här hos H.W.Larsen kan du hitta i stort sett allt du behöver för att kunna baka det du vill.

Vi har ett stort urval av mått och måttsatser så att mängderna i dina degar blir perfekt balanserade mot varandra. Det är första steget på vägen mot en härlig deg eller smet som kan bli ett gott bakverk.

När du ska överföra degen eller smeten från bunken så har du tveklöst behov av en degskrapa eller en slickepott. En degskrapa av metall eller plast är också mycket bra att ha till hands när du behöver dela upp en deg i mindre bitar.

Pricken över i:et när något fint du har bakat ska in i ugnen är förstås att pensla bakverket med ägg eller mjölk. Hos os kan du hitta din nya bakpensel i hög kvalitet så att du kan avsluta med en snygg finish. 

Hitta din favoritform hos H.W. Larsen

Nu har du kanske hittat den form du letade efter och kanske har du även hittat nya tillbehör som kan göra bakningen roligare. Vi på H.W.Larsen ser fram emot att leverera varorna snabbt så att du kan komma igång med ditt bakäventyr.

När du handlar hos oss kan du vara säker på att få utrustning i hög kvalitet. Vi ser det som en av våra förnämligaste uppgifter att erbjuda det bästa sortimentet så att du blir nöjd med ditt köp.

Vi önskar dig lycka till med dina kreationer på bakbordet!

Har du frågor om ditt köp?

Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbordet för både privatkunder och proffs. I vårt urval finns bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>