Free delivery at SEK 625,-
Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

T-shirts och tröjor

T-shirts är ett bra alternativ till skjortor på arbetsplatser som har en avslappnad inställning till personalens kläder. T-shirts är också bra som undertröja under kockrocken eller en cardigan som man kan ta på och av sig under dagens lopp. Välj bland kortärmade och långärmade tröjor och pikétröjor i svart eller vitt. Läs mer nederst på sidan.

T-shirts för professionella

På den här sidan har vi samlat våra T-shirts för professionella inom restaurang- och hotellbranschen - även om alla naturligtvis är varmt välkomna att hitta nya arbetskläder hos oss. Vi har märken som Kentaur och Rex Holm, båda erkända kvalitetsmärken på marknaden för arbetskläder.

T-shirts som underkläder eller rakt upp och ner

T-shirts kan vara ett gott alternativ till skjortor om man arbetar på ett ställe som har en avslappnad inställning till personalens kläder. T-shirts är förstås också sköna att ha på sig under t.ex. kockrocken eller en cardigan som man kan ta på och av sig beroende på hur varmt det är under dagens eller kvällens lopp. Våra T-shirts är gjorda för att användas och tvättas ofta.

Vi har både långärmade tröjor och vanliga, kortärmade T-shirts, en del med knappar, en del med bröstficka och en del utan något. Dessutom hittar du stilrena T-shirts med krage på denna sidan, pikétröjor, i svart eller vitt. Pikétröjor gillas av många som vill kombinera det bekväma med en T-shirt med det lite mer välklädda utseendet som en skjorta ger.

Se även våra kockrockar >>

Se våra västar här >>

Svart och vitt håller alltid

Har du möjlighet att bestämma lite själv om vilka kläder du har på dig under arbetsdagen så är det en god idé att se till att ha lite att välja mellan. Då kan du sätta ihop den klädseln du trivs bäst i varje dag. En varm sommardag föredrar du kanske en lätt T-shirt och en lördag kväll inomhus tycker du kanske att det är mest elegant med en vit, välstruken skjorta?

Vårt urval av arbetskläder hålls i färger som svart, vitt och i vissa fall även grått, ljusblått, sandfärgat och vinrött - färger som utstrålar professionalism och som kan kombineras med varandra.

Se även våra skjortor >>

Se våra cardigans här >>

Har du frågor om ditt köp?

Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbordet för både privatkunder och proffs. I vårt urval finns bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>