Free delivery at SEK 625,-
Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Arbetsskor och stövlar

Det kan inte övervärderas hur viktig arbetsskornas kvalitet är på köksgolvet, sjukhuset eller kliniken. Ta en titt bland säkerhetsskor, träskor och stövlar från bland annat Sika och Euro-Dan. Läs mer nederst på sidan.

Arbetsskor - en bättre arbetsdag från tå till topp

Det kan inte övervärderas hur viktig arbetsskornas kvalitet är på arbetsplatser där personalen står upp mycket. Många av de sjukskrivningar som orsakas belastning på t.ex. knän, rygg, höfter och nacke skulle ha kunnat förebyggas med bättre skor - skor som är gjorda för många timmar på golvet.

Vi erbjuder ett brett sortiment med kvalitetsskor som erbjuder stabilitet och komfort på köksgolvet, sjukhuset eller kliniken där det är fullt upp och stegräknaren lätt passerar de berömda 10 000 stegen varje dag. Ta en titt bland säkerhetsskor, träskor, stövlar och mjuka loafers. Vi hoppas att du hittar dina nya favoritskor!

Sika - design du kan räkna med

Vi erbjuder arbetsskor från det danska kvalitetsmärket Sika som kan användas i många professioner, även då arbetet sker på våta golv. Med Sikas Move-skor får du t.ex. ett par diskreta arbetsskor som är designade så att de till förväxling liknar ett par snygga sneakers. De är synnerligen lätta, halksäkra och sköna att ha på sig även efter många timmars arbete. Sulans luftbubblor ger god stötdämpning och extra hög komfort under hela foten. Det minskar risken för skador i knän, höfter och rygg.

Tack vare en inläggssula som andas ser skorna också till att minimal lukt uppstår. Skorna är dessutom tvättbara på 30 °C och kan användas fritt av alla kön. Skorna innehåller varken metall eller PVC.

Euro-Dan - hög kvalitet för låga priser

Vi har även ett stort urval av träskor och andra arbetsskor från den danska producenten Euro-Dan. Välj mellan fotvänliga skor med eller utan förstärkt tå (ProNose), alla för ytterst överkomliga priser, de flesta i antingen svart eller vitt. Euro-Dan gör skor med rymlig passform så att även personer med lite bredare fötter kan trivas i skorna.

Euro-Dans arbetsskor finns i många modeller, med öppen eller stängd häl och med eller utan kardborreband för justering av skon i förhållande till dina fötter. I sortimentet hittar du även stövlar, skor med snörning och arbetsskor i sneakerstil från Euro-Dan.

Har du frågor om ditt köp?

Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbordet för både privatkunder och proffs. I vårt urval finns bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>