Termokläder och fleecekläder
Kläder av fleece eller termomaterial är perfekt oavsett om du jobbar i ett kök, är servitör på en uteservering eller om du bara ska gå ut med hunden. Man har glädje av det värmande, lätta plagget oavsett vilken årstid det är. Läs mer nederst på sidan.
Mest Populära
Termojakke Hvid XSmall
1605XS_master
 
Från SEK 562,31 inklusive moms
SEK 449,85 exklusive moms
Termovest Hvid - Flere Størrelser
1625S_master
 
Från SEK 374,25 inklusive moms
SEK 299,40 exklusive moms
Termovest Marine Small
16252S_master
 
Från SEK 374,25 inklusive moms
SEK 299,40 exklusive moms
Fleece Blå Morrow - Herre
1000818B
 
Från SEK 570,21 inklusive moms
SEK 456,17 exklusive moms
Termojakke Marine X-Small
16052XS
 
Från SEK 562,31 / st. inklusive moms
SEK 449,85 exklusive moms
Visar 1 till 5 av 5

Fleece- och termokläder för arbete och fritid

På den här sidan hittar du varma jackor, cardigans och västar som både är praktiska på jobbet och i fritiden. Jobbar du i ett kök där du spenderar tid i ett kyl- eller frysrum kan du ha det värmande plagget hängande utanför rummet så att du snabbt kan ta på dig det innan du går in. Samma sak gäller förstås om du använder tid utanför köket, oavsett om det rör sig om att handla, bära in varor eller servera. Vi erbjuder fleecekläder från det danska märket ID och termokläder från Elka Rainwear, även det ett danskt kvalitetsmärke.

Våra kläder i denna sektion är primärt utvalt för arbete i restaurangbranschen, men fleece- och termokläder är förstås lika praktiskt att använda privat. Att dra på sig en termo- eller fleecejacka är perfekt oavsett om du ska ut och gå med hunden, spelar golf, är jägare eller bara vill hålla dig lite extra varm vilken dag som helst.

När blev det sommar hela året?

I Sverige blir gästerna gärna sittande på uteserveringar året runt tack vare användningen av terrassvärmare och filtar. Det är god service, men det kräver att serveringspersonalen har på sig arbetskläder som håller dem varma i många timmar.

Oavsett årstid kan man ha glädje av termo- och fleecekläder. När det är riktigt kallt så ger kläderna ett extra värmande lager under ytterkläderna, och när det är lite varmare ute på våren, hösten eller en sval sommarkväll - eller om du springer in och ut mellan kök och uteservering - så kan du använda en värmande, lätt jacka, cardigan eller väst som dina enda ytterkläder.

Har du frågor om ditt köp?

Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbordet för både privatkunder och proffs. I vårt urval finns bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>