Västar och plånböcker
En väst symboliserar att du är professionell och serviceorienterad. Den ska naturligtvis sitta bra och ha praktiska fickor. Här hittar du även plånböcker, både vanliga och i form av en magväska. Läs mer nederst på sidan.
Mest Populära
Servitörsportmonnä
1205
 
SEK 719,43 / st. inklusive moms
SEK 575,54 exklusive moms
Kentaur Vest Dame Sort
K17062700
 
Från SEK 777,91 inklusive moms
SEK 622,33 exklusive moms
Vest herre sort Str. L
K27062102L
 
SEK 758,41 / st. inklusive moms
SEK 606,73 exklusive moms
Portmonnä
Larsen Pris
1207
 
SEK 680,44 / st. inklusive moms
SEK 544,35 exklusive moms
Kyparväska
K49888
 
SEK 154,03 / st. inklusive moms
SEK 123,22 exklusive moms
Visar 1 till 5 av 5

Västar och plånböcker - för den professionella serveringen

Att ha på sig en väst som en del av arbetsklädseln är ett enkelt sätt att skapa en lite uniform look som visar att du står till rådighet för att expediera t.ex. restaurangens eller hotellets gäster. Västen symboliserar både att du är professionell och serviceorienterad. Personal på t.ex. kasinon, i receptioner och barer bär av samma skäl ofta väst.

Förutom att en väst har ett symbolvärde gentemot kunderna så ska den även göra något gott för dig. Den ska förstås sitta bra så att du kan jobba hela dagen med full rörelsefrihet, utan att bli för varm. Genom att välja en väst som kan justeras i ryggen har du möjlighet att strama åt eller lossa västen beroende på dina behov, övriga kläder och hur varmt det är.

Vi har västar anpassade för både kvinnor och män - alla med flera fickor så att du lätt kan ha allt från mobil till block och penna i västen.

Plånbok i fickan eller som magväska

Även om du har en väst med flera bra fickor så har du - i varje fall om du mottar kontantbetalningar vid borden - nog även behov av en plånbok. Vi har både vanliga plånböcker och plånböcker i form av en praktisk magväska, så du kan vara säker på att du alltid vet var den är.

Se även våra förkläden här >>

Se våra skjortor >>

Se våra T-shirts och cardigans >>

Har du frågor om ditt köp?

Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbordet för både privatkunder och proffs. I vårt urval finns bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>