Free delivery at SEK 500,-
Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Förkläden, bussaronger och rockar

Förkläden har många användningar och finns därför i många modeller och material. Här hittar du bland annat slaktarförkläden och förkläden till kockar och servitörer. Letar du efter en bussarong, vit arbetsrock eller kanske ett förkläde med rygg så hittar du även det här. Läs mer nederst på sidan.

Förkläden för alla som jobbar med mat

Förkläden används till mer än att laga mat, och därför finns de i många modeller och i många material. På den här sidan ser du vårt urval av förkläden i alla möjliga modeller. 

Välj bland slaktarförkläden, förkläden för kockar och servitörer och mejeriförkläden. Om du letar efter en bussarong, en vit arbetsrock eller kanske ett förkläde med rygg så hittar du även detta på sidan. Alla våra arbetskläder är utvalda för arbete i restaurang- och hotellbranschen och lever förstås upp till HACCP-kraven.

Letar du efter ett brynjeförkläde? Se vår skyddsutrustning >>

Förkläden för servitörer

En servitör har inte behov av att skydda hela kroppen under serveringen av gästerna, men har stor nytta av ett långt eller kort förkläde runt höfterna. Välj ett serveringsförkläde med fickor om det är ett behov du har.

Förklädet är lätt att byta ut om det kommit stänk från mat eller drycker under serveringen eller medan maten burits ut från köket. Eller välj ett förkläde i läder som inte behöver bytas eftersom det är lätt att torka av det.

Se även våra västar och plånböcker för servitörer här >>

Kockförkläden i tyg eller läder

Jobbar man som kock så behöver man ett långt förkläde som skyddar hela kroppen och kläderna från varm mat som stänker från spisen, fritösen, såsgrytan och liknande. Välj mellan snygga förkläden i läder eller lättare material på den här sidan.

Det optimala skyddet får man om man använder ett förkläde av läder som fungerar som en brynja mot allt från frityrolja till matstänk från grillad mat. Därför är läderförkläden även vanliga i privata hushåll där man gärna lagar grillad mat.

Se även våra kockrockar >>

Se våra kockmössor, kalotter och bandanas >>

Har du frågor om ditt köp?

Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbordet för både privatkunder och proffs. I vårt urval finns bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>