Free delivery at SEK 625,-
Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Byxor

Jobbar du i ett kök så vet du hur viktigt det är att kläderna tål en hel del. Med byxor från Kentaur får du kvalitet, funktionalitet, komfort och lång hållbarhet. Byxorna är utvecklade till kök, men kan användas av alla som behöver ett par extra hållbara byxor. Läs mer nederst på sidan.

Byxor för köksarbete med mera

När man använder kläder som är tillverkade för ens arbetsområde får man en mer praktisk och hygienisk dag på jobbet. Samtidigt är man delaktig i att ge uttryck för arbetsplatsens standard.

På den här sidan hittar du byxor i klassiska, nordiska designer från det danska märket Kentaur som är en väletablerad producent på marknaden för arbetskläder. Byxorna är utvecklade för att klara av vardagen på restauranger och i andra kök, men kan förstås även användas på många andra arbetsplatser eller i andra situationer där man behöver ett par extra hållbara byxor.

Utvecklade ihop med kockar

Vid arbete i kök är det viktigt att kläderna som används kan tåla allt från matstänk till att tvättas ofta. Med ett par byxor från Kentaur får du synnerligen hög kvalitet, funktionalitet, rörelsefrihet och perfekt komfort.

Kentaur utvecklar sina produkter i samspel med fokusgrupper från de branscher som kläderna vänder sig till med hänsyn till de faktiska behov användarna har. Som exempel jobbar och tävlar det danska kocklandslaget i kockkläder från Kentaur, bland annat för att hjälpa till med att testa design och komfort.

Kläderna är dessutom utvecklade för att leva upp till standarder för industritvätt så att de håller länge vid daglig användning - även i detta fall via branschsamarbete med professionella tvätterier.

Vita, svarta eller rutiga?

Jobbar du i eller omkring ett kök så är det klassiska färgvalet att använda en skjorta eller kockrock och ett par byxor i antingen helt vit, helt svart eller att matcha svart och vitt med varandra. Vi har också klassiska svart-vita, rutiga byxor.

Idag tänker många restauranger mindre traditionellt än i bara svart och vitt, och man kan matcha lika elegant genom att t.ex. matcha ett par svarta byxor med en vinröd eller sandfärgad kockrock.

Se våra kockrockar här>>

Har du frågor om ditt köp?

Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbordet för både privatkunder och proffs. I vårt urval finns bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>