Free delivery at SEK 625,-
Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Kockrockar

Här hittar du kockrockar i klassiska, nordiska designer, primärt från Kentaur. Välj mellan lång- eller kortärmade kockrockar med olika sorters knäppning. Vi har kockrockar i klassiskt vitt och i svart, sand, grått och vinrött. Läs mer nederst på sidan.

Kockrockar i klassisk kvalitetsdesign

På den här sidan hittar du kockrockar i klassiska, nordiska designer, primärt från det danska märket Kentaur, som är en väletablerad producent på marknaden för arbetskläder.

Välj mellan lång- eller kortärmade kockrockar med den klassiska knäppningen med synliga knappar och mer asymmetriska knäppningar eller kockrockar med dold knäppning.

Det är en god idé att ha kockrockar med olika ärmlängder. Långärmat är naturligtvis bättre på att skydda armarna från t.ex. matfett som stänker under stekningen. Å andra sidan är det skönt att kunna byta till en kortärmad kockrock när det är väldigt varmt i köket.

Klassiskt vit eller en annan färg?

En kockrock i klassiskt vitt signalerar tidlös elegans, men idag är det även comme-il-faut att använda jackor i andra färger om man tycker att det klassiska är för traditionellt. En kockrock i svart är ett diskret och elegant alternativ till den mest klassiska, vita kockrocken, medan t.ex. vinrött uttrycker ett mer personligt val. Vi har kockrockar i klassiskt vitt och i svart, sand, grått och vinrött.

En seriös inställning till design

Med en kockrock från Kentaur får du synnerligen hög kvalitet, funktionalitet, rörelsefrihet och perfekt komfort. Kentaur utvecklar sina produkter i samspel med fokusgrupper från de branscher som kläderna vänder sig till. Därför är kläderna utvecklade utifrån de faktiska behov användarna har. Som exempel jobbar och tävlar det danska kocklandslaget i kockkläder från Kentaur, bland annat för att hjälpa till med att testa design och komfort.

Kläderna är dessutom utvecklade för att leva upp till standarder för industritvätt så att de håller länge vid daglig användning - även i detta fall via branschsamarbete med professionella tvätterier.

Se även våra arbetsbyxor från Kentaur >>

Har du frågor om ditt köp?

Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbordet för både privatkunder och proffs. I vårt urval finns bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>