Free delivery at SEK 625,-
Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Skjortor

Kläderna som personalen har på sig i och omkring ett restaurangkök, ett café eller bageri ska vara helt rena varenda dag. Därför ska arbetsskjortorna både tåla envisa fläckar och kraftfulla tvättprogram. Välj bland lång- och kortärmade skjortor från Kentaur. Läs mer nederst på sidan.

Skjortor som håller för daglig användning

På restauranger och i andra kök är kläderna helt avgörande för ens jobb. Att t.ex. laga mat i en tjock, långärmad tröja kan vara opraktiskt när man lagar mat hemma i sitt privata hushåll, och i ett professionellt kök är det förstås ännu mindre lämpligt. 

Vi erbjuder skjortor från det danska märket Kentaur som står för grundligt utvecklade kvalitetskläder för bland annat kök. Välj bland lång- och kortärmade skjortor i olika, klassiska färger.

Serveringspersonalen kan med fördel använda lite mer stiliga skjortor än de skjortor som är mest praktiska att använda under själva matlagningen. För skjortor som används till jobb inne i köket gäller det liksom för alla andra kockkläder att de ska vara praktiska och behagliga att jobba i och ge ett helt, rent och prydligt intryck.

Se även våra T-shirts och cardigans här >>

Visa den goda hygienen med en snygg skjorta

Det är av hög vikt att de kläder som personalen har på sig i och omkring ett restaurangkök, ett café eller bageri är helt rent varenda dag. Därför ska de skjortor man använder tåla att tvättas ofta på minst 60 grader.

I många sammanhang är det faktiskt ett plus om det är lätt att få syn på fläckar och annat som kräver tvätt. Då är risken mindre att man missar dem och först upptäcker det framför gäster eller kunder. Därför är det klassiska valet att använda vita skjortor i restaurangbranschen, speciellt för serveringspersonal. En ren, vit skjorta visar ju tydligt att stället har koll på renligheten.

Beroende på vad man tycker är snyggast och kanske matchar bäst till arbetsplatsens interiör och stil erbjuder vi även svarta, gråa, sandfärgade, ljusblåa och vinröda skjortor som alla ger ett diskret, elegant uttryck.

Behöver du ett strykjärn? Se våra strykjärn här >>

Har du frågor om ditt köp?

Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbordet för både privatkunder och proffs. I vårt urval finns bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>