Free delivery at SEK 625,-
Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Ugnsformar

Rektangulära ugnsformar kan användas till många olika saker - såväl huvudrätter som desserter. Läs mer nedan.

Ugnsformar - till allt du trollar fram i ugnen

Ugnen är lite av en magisk plats. Man ställer in någonting i den och efter en stund har det förvandlats till någonting helt nytt. En flytande, färglös smet blir till en oemotståndlig, fluffig kaka och rått kött kommer ut ur ugnen gyllene, saftigt och väldoftande med en krispig yta. Den mest praktiska formen på en ugnsform är den rektangulära eftersom den kan användas till så många olika saker - såväl huvudrätter som desserter. På den här sidan hittar du även cocotter för mindre portioner.

Hur många ugnsformar behöver du ha?

Det är naturligtvis viktigt att en ugnsform tål de höga temperaturerna inne i ugnen - man ska också vara uppmärksam på vilken storlek en form till ett recept ska ha. Även om det kan vara smart att ha ett par ugnsformar i olika storlekar så kan du klara dig med en enda ugnsform. Det är en fråga och smak och tycke. Om du använder en ugnsform som är större än receptet säger så ska den bara inte stå lika länge i ugnen, och vice versa - det krävs en längre tillagningstid om du har en mindre ugnsform än det som står i receptet.

Om du väljer en ugnsform utan keramisk beläggning så kan det - när du lagar mat med råvaror som lätt fastnar - vara smart att använda bakplåtspapper i botten för att skydda formen och göra det lättare att rengöra formen efter användning.

Har du frågor om ditt köp?

Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbordet för både privatkunder och proffs. I vårt urval finns bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>