Free delivery at SEK 625,-
Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Paellapannor

En paellapanna är förhållandevis billig och samtidigt ett lite kul och exklusivt inslag i köket. Läs om paellapannor nederst på denna sida.

Paellapannan - kan mer än man tror

Du tänker kanske att namnet Paella kommer från den populära, spanska rätten med samma namn, som är ris tillagat med t.ex. grönsaker, skaldjur och fisk? Det verkar ju rimligt; Det finns en rätt som heter paella och då måste en paellapanna förstås vara den särskilda panna man lagar paella i! Och som man bara har användning av om man lagar paella. Men det stämmer inte. Paella betyder nämligen panna - och det är rätten som uppkallats efter pannan, inte tvärtom. När vi kallar den för paellapanna så kallar vi den väl därmed pannapanna, men det kanske kan få passera?

Till paella, wok & pyttipanna

Paellapannan har, liksom wokpannan och traktörpannan, en vid botten som gör det lätt att fräsa, steka och bryna olika ingredienser - och gör pannan användbar till mycket mer än paella. När du lagar mat i en paellapanna kan du räkna med en jämn och snabb värmefördelning som ger jämnt tillagade ingredienser. Den vida bottnen gör pannan idealisk till rätter som består av en blandning av många ingredienser, som paella, men även t.ex. wokrätter, pyttipanna och liknande.

En stekpanna man samlas kring

Eftersom pannan finns att köpa i olika storlekar så är det klokt att överväga vilken storlek som passar bäst ihop med dina behov och din spis innan du köper. Paellapannan är praktisk när man ska laga mat till många personer eftersom den gör det möjligt att laga stora mängder mat på ett smidigt sätt.

En paellapanna är förhållandevis billig och samtidigt ett lite kul och exklusivt inslag i köket. På den här sidan hittar du paellapannor till såväl spisar med keramiska plattor som induktion och gas. Det är också mycket populär att laga mat i en paellapanna över grill eller bål och detta kan flera av våra modeller också användas till.

Måtten på våra paellapannor har alltid tagits utifrån pannans botten om inget annat anges.

Har du frågor om ditt köp?

Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbordet för både privatkunder och proffs. I vårt urval finns bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>