Free delivery at SEK 625,-
Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Speciella pannor och grytor

Här hittar du allt från tryckkokare och munkpannor till fiskpannor och pannkakspannor - eller kanske din nya tagine. Läs mer nederst på sidan.

Specialdesignade pannor och grytor - för det fullt utrustade köket

På den här sidan har vi samlat våra specialdesignade pannor till pannkakor, blinis, crepes, tortillas, fajitas - och våra tagines, fiskgrytor och munkpannor med mera. Måtten på pannor och grytor är alltid tagna i botten om inte det står att det är toppmåttet.

Letar du efter en grillpanna? Se våra grillpannor och grillplattor här>>

Se även våra elektriska pannkaksjärn>>

Se våra våffeljärn >>

Det gör arbetet i köket lättare när man använder utrustning som är särskilt avsedd för uppgiften. I vissa fall går processen mycket fortare av det, som när man kokar ris eller andra livsmedel i en tryckkokare (upp till 80 % snabbare tillagning), och i andra fall är det mer eller mindre omöjligt att uppnå ett bra resultat utan, t.ex. om du vill kunna baka munkar hemma.

Använd munkpannan fritt

Vi har många bra munkpannor eftersom det är så mycket godare med hemgjorda munkar. En munkpanna är dessutom ett exempel på den sortens utrustning som även är bra på mycket annat än det primära syftet med designen. Du kan t.ex. laga köttbullar, rösti och muffins i en munkpanna. Så var inte rädd för att experimentera och hitta nya sätt att använda den fina pannan på.

Vad är en tagine?

En tagine är en traditionell marockansk gryta som används till långsam ångkokning av maträtter vars saftighet och smak i hög grad bevaras under tillagningen tack vare grytans utformning. I en tagine kan du tillaga kött, fisk eller grönsaker - eller en kombination. Det tar mellan 2-4 timmar att laga färdigt maträtten i en tagine, men det man ger i tid får man tillbaka som belöning i form av en väldigt mör och smakrik måltid.

Om du väljer att investera i en tagine så gör dig själv tjänsten att ta reda på hur en tagine ska förberedas, användas och underhållas. En tagine håller länge under förutsättningen att den får den rätta omsorgen, men den kräver lite kärlek, både före första användningen och löpande.

Har du frågor om ditt köp?

Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbordet för både privatkunder och proffs. I vårt urval finns bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>