Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Lock

Ett lock av glas gör det lätt att hålla koll på maten under tillagningen. Om måtten passar kan våra lock användas till dina existerande grytor, kastruller och stekpannor. Läs mer nederst på denna sida.

Lock till dina grytor, kastruller och stekpannor

Det kan vara en god investering att köpa lock till dina stekpannor, grytor och kastruller. Ofta kan samma lock användas till flera kok- och stekkärl så att du kan spara förvaringsplats och minimera överfyllda, röriga lådor.

När du lagar mat i grytor, kastruller och stekpannor kan det vara avgörande att ha ett lock för att uppnå bästa möjliga resultat - oavsett om du ska laga en soppa, en gryträtt som ska stå och puttra halva dagen eller om du bara ska koka upp vatten till din pasta. Med ett lock på grytan kokar vattnet upp fortare så att du kan spara på energiräkningen. Du slipper även matstänk på spisen samtidig som locket förstås håller maten varm längre efter servering.

Ett lock av glas ger dig kontroll

Vi erbjuder primärt lock som är gjorda för Scanpans utrustning, men om måtten stämmer så kan locken naturligtvis även användas till andra grytor, kastruller och stekpannor. Man mäter grytlock på diametern som du ska matcha mot kok- eller stekkärlets diametermått mätt från överkant till överkant.

De flesta av locken är av glas vilket har den stora fördelen att du under tillagningen lätt kan hålla koll på om vattnet kokar, grönsakerna karamelliserats - eller om dina popcorn poppar livligt utan att brännas.

H.W.Larsen - vi har din rygg

Lock till grytor och stekpannor är bara en av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W.Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av läckra kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbord. Vårt urval erbjuder bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för både professionella och privata kunder samt t.ex. serviser, bakredskap, köksredskap och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>