Free delivery at SEK 625,-
Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Påläggsmaskiner

Du kan naturligtvis uppnå mycket om du använder dig av högkvalitativa knivar, men om du ska producera stora volymer eller du inte är professionell så är en påläggsmaskin en bra genväg till perfekta resultat. Läs mer nederst på sidan.

Påläggsmaskiner - perfekta skivor av en lång rad livsmedel

En påläggsmaskin är i stort sett omöjlig att klara sig utan i storkök, restauranger och cateringfirmor. Det är också ett nöje att ha en påläggsmaskin i det privata köket om du gillar att laga mat och strävar efter pålitliga resultat.

Du kan naturligtvis uppnå mycket om du använder dig av högkvalitativa knivar, men en påläggsmaskin en bra genväg till homogena resultat om du t.ex. ska producera stora volymer. En påläggsmaskin ger alltid ett snyggt resultat och är ett genialiskt verktyg när du ska göra snygga mackor, sallader och snygga tilltugg.

Vi har påläggsmaskiner för professionella och privatpersoner

På den här sidan kan du välja mellan maskiner som vänder sig till den professionella marknaden samt billigare maskiner som också vänder sig till privatkunder. De flesta av våra påläggsmaskiner är elektriska, men vi har också manuella maskiner till dig som föredrar det.

Perfekta skivor av kött, bröd, ost, grönsaker, frukt och kakor

Påläggsmaskinen er, som namnet avslöjar, ursprungligen designad till att skiva pålägg och annat kött. Idag är det dock många som har fått upp ögonen för att en påläggsmaskin kan användas till mycket mer än skinka, korv och annat kött. Maskinen är lika bra på att skiva allt från frukt och grönsaker till ost och bröd i perfekta skivor.

Även i bakköket kan du ha glädje av en påläggsmaskin; använd maskinen till att skiva degen till småkakor i precis lika tunna skivor eller till att skiva tunna marsipanlock till mindre bakverk.

En påläggsmaskin är en god investering

En bra påläggsmaskin är en investering - i många fall en ganska stor investering. Men det är en investering som med tiden kan spara pengar, eftersom du med en påläggsmaskin i din arsenal kan sluta köpa färdigskivade matvaror som ofta har ett högre kilopris än hela bitar. Dessutom håller dina råvaror i längre tid när du kan skära tunnare skivor.

Har du frågor om ditt köp?

Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbordet för både privatkunder och proffs. I vårt urval finns bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>