Free delivery at SEK 625,-
Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Ishinkar, vinkylare och champagneskålar

Våra vin- och champagnekylare är lika lämpliga för privatkunder som för professionella. Här hittar du också ett brett urval av snygga ishinkar i olika stilar och material. Läs mer nederst på sidan.

Ishinkar, vinkylare och champagneskålar - kyliga drycker hela kvällen

På denna sida kan du hitta den vin- eller champagnekylare som passar för just dina behov och till din stil. Många av våra vin- och champagnekylare är lika lämpliga för privatkunder som för professionella. Hitta också snygga ishinkar i olika stilar och material.

Ska du servera cocktails och drinkar för dina gäster så är en ishink nära nog omöjlig att vara utan. En bra ishink håller isbitarna kalla hela kvällen så att du slipper springa fram och tillbaka till frysen inför varje servering. Ishinken kommer till nytta på allt från varma sommarkvällar utomhus till fester inomhus. Dina gäster kommer att uppskatta att kunna njuta av fräscha, kyliga drycker hela kvällen.

Champagneskålar - champagne och bubblor på klassiskt sätt

Champagne är alltid festligt och upplevelsen blir bara ännu bättre när bubblorna serveras i en stilfull champagneskål. Förutom att ge ett exklusivt uttryckt visuellt är champagneskålen förstås också bra på att ge champagnen den rätta temperaturen så att din champagne, cava eller prosecco håller sig fräsch och kall hela kvällen.

Vinkylare i alla möjliga former och material

Med en vinkylare ser du till att vinet håller sig kallt efter serveringen - och slipper trafikera vägen till kylskåpet hela kvällen. Dessutom är en vinkylare ett snyggt inslag på bordet.

Välj mellan vinkylare i stål, koppar, aluminium, akryl och plast, helt beroende på personlig stil och smak. Fördelen med att välja akryl eller plast är att din vinkylare lätt kan diskas i maskin, medan en vinkylare i stål eller koppar, som ska diskas för hand, ger dig ett mer exklusivt och stilfullt utseende.

Vi har också flaskkylare och ispåsar för vinflaskor i lättviktsklass så att du också kan njuta av vältempererat vin på picknick och liknande.

Är ett vinkylskåp rätt val för dig?

De flesta vinkännare vet hur viktig den helt rätta temperaturen är för vinet och dess smak. Det är inte bara temperaturen vid servering som är viktig, utan även temperaturen som vinet förvaras vid är synnerligen viktig om dina vin ska ha den optimala smaken. Temperaturen under förvaringen påverkar flaskans innehåll i förhållande till hur vinet mognar och utvecklas. Om du vill ta hand om de dyrbara dropparna på bästa vis så är ett vinkylskåp ett måste för dig och din vinsamling.

Vi har vinkylskåp i många olika storlekar så det finns både något för den passionerade vinsamlaren som behöver ett skåp i vinkällaren och för restauranger och barer som behöver ett eller flera större vinkylskåp.

Se våra vinkylskåp här >>

Har du frågor om ditt köp?

Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbordet för både privatkunder och proffs. I vårt urval finns bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>