Free delivery at SEK 625,-
Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Sugrör och andra serveringstillbehör

Här ser du vårt fina urval av återanvändbara sugrör. Det är lätt att rengöra dem och hålla dem redo för användning igen och igen. Läs mer nederst på sidan.

Sugrör och andra serveringstillbehör

På den här sidan har vi samlat vårt fina urval av återanvändbara sugrör. Våra metallsugrör levereras ihop med en borste som gör det lätt att hålla dem redo för användning igen och igen. Här hittar du också servetter, servetthållare och askfat.

Hur är det nu med sugrör och miljön?

Att använda sugrör av engångsplast är lyckligtvis på väg mot att vara något vi bara kan läsa om i historieböckerna. Men även om det är väldigt svårt att försvara användningen av plast för en vara man bara använder en gång innan den hamnar i papperskorgen så finns det också många drinkar som helst ska serveras med sugrör.

Sugrör av metall har många fördelar

Våra sugrör är gjorda av rostfritt stål för att göra dem så slitstarka och hållbara som möjligt. De återanvändbara sugrören är väldigt snygga och ger drinkarna ett klassiskt uttryck. Dessutom kan de hårda sugrören användas till att röra runt i drinken - och då behöver man ju inte använda en drinkpinne av plast. Välj mellan raka och böjda sugrör och finish i regnbågslook, koppar eller snyggt, obehandlat stål.

Tips: Förvara sugrören i frysen så de kan fungera som en extra isbit när du ställer dem på plats i drinkarna.

Har du frågor om ditt köp?

Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbordet för både privatkunder och proffs. I vårt urval finns bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>