Free delivery at SEK 625,-
Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Flaskförslutare, korkskruvar och kapsylöppnare

På den här sidan har vi samlat vårt stora urval av korkskruvar, kapsylöppnare och folieskärare att öppna diverse flaskor med samt vårt fina urval av vin- och champagneförslutare som ger dryckerna längre hållbarhet. Läs mer nederst på sidan.

Flaskförslutare till alla sorters vin

På den här sidan har vi samlat olika redskap att öppna och stänga flaskor med. Här hittar du vårt stora urval av korkskruvar, kapsylöppnare, folieskärare och vin- och champagneförslutare som ger dryckerna längre livstid.

Länge leve bubblet!

Inget ljud signalerar att det är dags att fira som ljudet av en champagnekork som smäller till och skjuter iväg mot taket. När man öppnar en flaska champagne så skapar man med detsamma en mycket festligare stämning, oavsett var och när man gör det. Men det händer att man öppnar fler champagneflaskor än man dricker upp.

Det händer också att man låter bli att öppna en flaska champagne, cava eller prosecco för att man inte är tillräckligt många för att dricka en hel flaska inför en middag eller liknande. I båda situationer är en champagneförslutare lösningen med stort L.

När du försluter en flaska mousserande vin med en förslutare så bevaras bubblorna inne i flaskan mycket bättre än om du låter flaskan stå öppen eller försöker trycka in korken på plats igen - vilket oftast knappast går så bra. Syftet är förstås att kunna njuta av ett glas champagne, cava eller prosecco igen senare - med bubblor. Vad är annars poängen med att kalla det för bubbel?

Vinförslutare vaktar vinet mot tidig oxidering

En vinförseglare har i princip samma funktion som en champagneförslutare. Här handlar det inte om att rädda livet på innehållet av bubblor utan om att motverka oxideringsprocessen för att ge vinet en längre hållbarhet. Vinets kvalitet och smak håller längre tack vare att vinförslutaren stänger av mot inkommande syre och orenheter.

Genom att använda en vakuumpump till att försluta vinet kan du dessutom tömma flaskan på syre löpande. Vakuumpumpen är ett smart redskap som kan hjälpa dig undgå många besvikelser med vin som tappat sin fräschör.

Se också våra dekanteringsproppar med och utan kylningsstickor här >>

Har du frågor om ditt köp?

Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbordet för både privatkunder och proffs. I vårt urval finns bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>