Köstolpar, rep och avspärrningsband
Genom att använda köstolpar och rep eller avspärrningsband kan du på ett både snyggt och tydligt sätt visa gästerna på en restaurang, bar eller diskotek vart de ska gå och var de ska vänta. Avspärrningslösningarna vänder sig också till allt från museer och konserthallar till privata evenemang. Läs mer nederst på sidan.
Mest Populära
Stolpe blank afspærring med sort bånd
RSRTRVSBLSET
 
SEK 1 504,13 / pk. inklusive moms
SEK 1 203,30 exklusive moms
Stolpe til afspærring m. sort bånd
91533
 
SEK 939,38 / st. inklusive moms
SEK 751,50 exklusive moms
Visar 1 till 2 av 2

Köstolpar, rep och avspärrningsband - ordning i kön

På restauranger, barer och diskotek behöver man ofta spärra av områden som entréer och uteserveringar för att skapa ordning för hur många människor som befinner sig i lokalen åt gången. Genom att använda köstolpar och rep eller avspärrningsband kan du på ett både snyggt och tydligt sätt visa gästerna vart de ska gå och var de ska vänta.

Köstolparna kan användas såväl utomhus som inomhus. På den här sidan hittar du också stolpar som visar gästerna var de får röka.

Det är naturligtvis inte bara på de ovan nämnda ställena som köstolpar eller avspärrningsband kan behövas. Även många offentliga platser, museer och konserthallar behöver kunna leda gästerna genom lokalen och se till att allt fungerar optimalt utan onödig förvirring.

Det kan också vara att du vill skapa en luxuös stämning på en privat fest som ett jubileum eller bröllop. Köstolpar med rep i t.ex. guldfärg är en bra genväg till att skapa den rätta stämningen redan innan gästerna träder in på festen.

Är det bäst att använda rep eller band?

Vilken lösning som kommer att fungera bäst beror mycket på hur högt trycket är i kön och om det alltid är ungefär lika högt.

Ska installationen vara fast så är det ofta en bra idé att använda rep. Genom att spärra av med rep skapar man ett elegant och inbjudande intryck samtidigt som det är tydligt för gästerna var de ska ställa sig i kö och liknande.

Fördelen med att använda band är att det är en mer flexibel installation som kan öppnas och stängas löpande, t.ex. när gästerna i en kö släpps in eller när avspärrningen ska kunna flyttas ofta beroende på köns varierande längd.

Det visuella uttrycket

För många är det också värt att överväga avspärrningslösningens visuella uttryck - det är ju ofta det första som gästerna ser när de anländer.

Band ger ett mer funktionellt, mindre pompöst intryck av att gästerna förväntas hålla sig på den ena eller andra sidan om bandet. Tjocka rep har både ett mer elegant och ett hårdare uttryck om att det finns regler som inte får överskridas. Även färgen har betydelse. Guld och rött är mjukare och mer njutningsbetonat än ett rep i strikt svart.

Har du frågor om ditt köp?

Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbordet för både privatkunder och proffs. I vårt urval finns bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>