Free delivery at SEK 625,-
Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Glasrack, flaskstativ och bonglister

Glasrack är ett mer säkert sätt att förvara vin- och champagneglas på än att ha dem stående på en disk eller ett bord. Här hittar du också flaskstativ samt bonglister och pappersspjut till beställningar och notor. Läs mer nederst på sidan.

Glasrack, flaskstativ och bonglister - för en välorganiserad inredning

På den här sidan har vi samlat vårt urval av rack, stativ och hållare för glas och flaskor. Produkterna fungerar lika bra i hemmabaren som i den professionella interiören där allt plats som sparas är värdefull. Här hittar du också våra praktiska bonglister och pappersspjut som hjälper till att hålla ordning bland beställningar och betalningar i professionella barer, restauranger och caféer.

Glasförvaring för stora och små behov

Glasrack är ett snyggt och platsbesparande sätt att förvara vin- och champagneglas på och det är dessutom mer säkert än att ha vinglasen stående på en disk eller ett bord.

Alla våra glasrack är i praktiskt rostfritt stål, och vi har både räck för tak- och väggmontering, samt några som kan monteras på båda sätt. Välj mellan rack med allt från 1 till 8 rader - och blanda gärna olika rack för att skräddarsy den perfekta lösningen.

För drinkglas hittar du på sidan hyllor i rostfritt stål som kan användas till förvaring av både glas och flaskor och till att rada upp serveringsklara drinkar när tempot är högt i baren.

Flaskstativ i robust kvalitet

Våra solida och robusta aluminium-flaskstativ från Westmark och WAS skruvas fast vid en bänkskiva/hylla. De är justerbara och kan användas för 0,7 till 1 liters flaskor.

Välj mellan stativ för 1 eller 4 flaskor och kombinera gärna stativen med varandra.

Har du frågor om ditt köp?

Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbordet för både privatkunder och proffs. I vårt urval finns bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>