Bestick

Bestick är en särskild designdisciplin, och vi har satt oss in i vårt sortiment grundligt så att du lugnt kan räkna med att hitta bestick som ligger bra i händerna. Här hittar du bland annat vardagsbestick, utvalda bestickserier i extra hög kvalitet, olika serier med stekbestick och barnbestick. Läs mer nederst på sidan.

Bästsäljare i Bestick

Bestick ska ligga bra i händerna

Man tänker inte över att bestick kan ha en låg kvalitet förrän man håller i en kniv och gaffel som inte har ett ordentligt grepp. På H.W.Larsen vet vi att bestick är en särskild designdisciplin, och vi har satt oss in i vårt sortiment grundligt så att du lugnt kan räkna med att hitta bestick som ligger bra i händerna.

På dessa sidor hittar du bland annat vardagsbestick, utvalda bestickserier i extra hög kvalitet, olika serier med stekbestick och barnbestick. Se vårt stora urval av matbestick och serveringsbestick på dessa sidor.

Gå direkt till serveringsbestick >>

Bestick från Villeroy & Boch

Sedan så långt tillbaka som 1748 har keramikproducenten Villeroy & Boch utvecklat sig till ett internationellt livsstilsbrand. Villeroy & Boch är djupt rotat i den europeiska kulturen och har lyckats utveckla sig med tiden och utvidga produktsortimentet samtidig som identiteten som kvalitetsproducent har bevarats.

På dessa sidor kan du hitta ett stort urval av Villeroy & Boch-bestick - bestick i riktigt hög kvalitet som du kan ha glädje av i många år. Vi erbjuder knivar, gafflar och skedar samt dessertutgåvor av dessa. Välj mellan bestick med matt eller blank finish. När du väljer Villeroy & Boch kan du lita på att varje detalj i designen är genomtänkt.

Upptäck Laguioles stekbestick

Om du är på jakt efter stekbestick/grillbestick i den absoluta toppklassen så behöver du inte leta längre. Vi erbjuder synnerligen snyggt och vasst Lagouile-bestick som anses vara bland det bästa besticket i världen.

I den lilla franska staden Lagouile har man sedan 1800-talet haft tradition för att göra knivar. Lagouile är idag endast en beteckning för knivar från området, från olika producenter. Man kan se på en kniv eller gaffel från Lagoule att det ligger en hantverksmässig stolthet med långa rötter bakom designen.

Bestickförvaring för hem och storkök

I privata hem förvarar de flesta sitt bestick i kökslådorna. I ett storkök ska besticket helst vara placerat ute i matsalen eller inne i restaurangen. Vi har därför ett varierat urval av bestickförvaring så att det rena besticket kan förvaras på det sätt som är mest praktiskt för just dig/er.

Många matsalar använder sig av plastbehållare med många fack eftersom de kan rymma ett stort antal knivar, gafflar och skedar så att personalen inte ska fylla på för ofta. Vi rekommenderar att man tänker till över hur mycket bestick och förvaring som behövs i förhållande till de gäster ni har så att ni kan hålla fokus på matlagningen och kontakten med gästerna.

Har du frågor om ditt köp?

Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbordet för både privatkunder och proffs. I vårt urval finns bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>