Free delivery at SEK 625,-
Prisgaranti på samtliga produkter
365 dagars full returrätt
040 16 16 40
Visa priser inkl. moms - Ändra här

Barnbestick

Barnbestick är designat för att vara mer säkert för barn som ju inte alltid sitter som små ljus vid bordet. Läs mer nederst på sidan.

Barnbestick - vackert bestick anpassat för mindre händer

Det är ett stort framsteg för de minsta att utforska fast föda och alla nya smaker som följer med. I början följer inte barnets motorik med, och det kan vara svårt att lyckas träffa munnen med den nya och okända maten. Att bestick ska involveras i processen gör det definitivt inte lättare för barnet. Vanligt bestick för vuxna är nära på omöjligt att hantera för ett litet barn - besticket är för stort och vasst eftersom det är anpassat för en vuxen människas motorik och fysik.

Gör det lättare för barnet att vara med

Även om man inte kan äta med bestick från början så är det en disciplin som barn väldigt gärna vill klara av och känna sig duktiga på. Därför ska de förstås ha bestick som är anpassat för deras små händer.

Barnbestick är designat för att vara mer säkert för barn som ju inte alltid sitter som små ljus vid bordet. Vi erbjuder vackert bestick för barn, primärt för de lite större barnen som har övat sig på det allra första besticket. Välj mellan set med 4 delar och enstaka bestick beroende på vad du saknar. Klicka in på produkterna för att se deras motiv. Vi har också bestick utan motiv.

P.S. Barnbestick är en fin och ofta välkommen present till barnföräldrar.

Har du frågor om ditt köp?

Om du har frågor om våra produkters storlek, kapacitet eller något annat så är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Våra väl insatta kundservicemedarbetare sitter redo att besvara alla frågor och ge den rådgivning du behöver.

Kontakta kundservice här >>

Extra lång returrätt

Vi är stolta över att erbjuda 365 dagars returrätt om du skulle ha oturen att en vara du köpt hos oss inte lever upp till förväntningarna.

H.W. Larsen - vi har din rygg

Produkterna på denna sida är bara några av många kvalitetsprodukter du hittar hos H.W. Larsen. Vi erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter för kök, matlagning och middagsbordet för både privatkunder och proffs. I vårt urval finns bland annat en sann uppsjö av kvalitetsknivar för professionella och privata kunder samt t.ex. grytor och pannor, serviser, köksmaskiner och utrustning till diverse maskiner.

Dessutom kan du skicka in dina knivar och andra skärande redskap till oss och låta slipa dem i vår slipverkstad i Köpenhamn. Se mer om slipning här >>